Den åpne omsorgskirken i Drammen by

I Bykirken Strømsø blir mennesker i alle livssituasjoner møtt med respekt og verdighet. Her er det rom for både hvile og trygghet, bønn og samtale.

Velkommen hit til åpen kirke hver onsdag

«I Bykirken Strømsø blir byen hel og kommer til syne, akkurat som den er.»

• Omsorg

I Bykirken Strømsø blir du sett, hørt og tatt i mot akkurat som du er. Om du trenger noen å prate med, eller bare vil tenne et lys eller sitte i stillhet, så har vi rom for det. Vi ønsker å være en kirke som avdekker, lindrer og forandrer.

Les mer om oss
  • Strømsø kirke i Drammen

Kultur

Gjennom gratis musikk- og kulturarrangementer vil vi være en mangfoldig og raus møteplass for mennesker i byen, slik at Kirken kan bety mer for flere.

Se våre arrangementer
  • Møteplass

Vi har tro på at tillit og kontakt mellom mennesker er mulig, selv om vi er forskjellige. Ved å dele et måltid og en samtale skaper vi sammen et rom for brobygging og gode møter.

Vil du bli en av våre frivillige kirkeverter? Se hva som kreves her