Byverkstedet i Sarpsborg er et tilbud til de som vil jobbe, men ikke alltid passer inn i det ordinære arbeidslivet. Vår hovedproduksjon er fjøler av eik, glassengler og armbånd av skinn.

Byverkstedet til Kirkens Bymisjon består av ulike arbeidsstasjoner.

Vi har et verksted inne der vi lager engler i glass, og et kreativt verksted der vi hovedsakelig produserer skinnarmbånd. Armbåndene er håndlagde med tekst knyttet opp til Kirkens Bymisjons arbeid og verdier, og finnes både til herre og dame.

I bakgården har vi et snekkerverksted hvor vi lager fjøler av eik, reparer møbler, produserer enkle møbler på bestilling. Vi har også en avdeling hvor vi maler møbler, dører o.l både for bedriftskunder og private. Vi kan ta på oss enkle eksterne rehabiliteringsoppdrag. Ta kontakt med oss!

Vi selger til både privatpersoner og bedrifter, ta kontakt med oss for pris eller se vår nettbutikk.

Det er lett å falle utenfor

Når livet ditt holder deg utenfor fast arbeid, er det få steder å oppleve et arbeidsfellesskap. Deltagelse, oppgaver og mestring henger sammen for de fleste av oss. Derfor er det viktig med tilbud til de som vil jobbe, men ikke alltid passer inn i det ordinære arbeidslivet.

Bedriftsavtaler

Ønsker du unike produkter til en gave til ditt firma eller privat? Ta kontakt med oss og vi finner en løsning sammen! Vi ønsker kontakt med bedrifter i Sarpsborg og omegn med behov for arbeidskraft og kompetanse, gjerne praksisplasser der våre deltakere kan få arbeidstrening i ordinært arbeidsliv. Sammen kan vi jobbe mot målet om «arbeid for alle». Ta kontakt med oss!