Byverkstedet i Sarpsborg

En kreativ arbeidsstasjon som utvikler og produserer kvalitetsprodukter med sjel og mening.

Her finner du oss

Stående engel i glass

Glassengel på stett. Engelen er 7 cm høy og fås i flere farger

Betongskilt "Ingen er bare det du ser"

Skilt støpt i betong med håndlaget eikefot

Tørkerullholder

Laget i eik, med skinnhank

Serveringsfjøl avlang

Håndlaget i eik. Mål: 55 x 13 cm

Om oss

Byverkstedet er et tilbud til personer som av ulike årsaker er helt eller delvis utenfor det ordinære arbeidslivet. For enkelte innebærer tiltaket et springbrett videre til arbeidslivet eller utdanning. For andre er det et meningsfullt sted å være, hvor oppgaver, et trygt arbeidsmiljø og mestring kan bidra positivt i hverdagen. Hos oss jobber ansatte, personer fra NAV tiltak (AFT), NAV Intro, Kompetanse senteret for Rus og Psykisk helse, Kriminalomsorgen og frivillige side om side.

Hva vi tilbyr

Kirkens Bymisjon har fokus på at deltagelse gjør noe med folk, til glede for den enkelte person som forløser ressurser og drømmer, og til glede for samfunnet som får flere bein å stå på i vår felles verdi- og vareproduksjon. For å få dette til trenger vi sammensatt kompetanse, derfor har vi både sosialfaglig, merkantil og håndverksfaglig bakgrunn i staben.

Vår hovedproduksjon består av følgende:

  • Brødfjøler og serveringsfjøler i oljet eik
  • Blomsterkasser
  • Glassengler
  • Skinnarmbånd
  • Tørkerullholder og serviettholder

Hva du bidrar til

Kjøper du produkter av oss, eller på annen måte støtter virksomheten, bidrar du til at mange folk i byen har en jobb å gå til, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Det er nemlig slik at vi benytter mye gjenbruksmaterialer i våre produkter, fra skinn som stammer fra en nedlagt skofabrikk til sykkelslanger, knust glass og diverse trevirke.

Kom innom og se produktene våre!

Bedriftsavtaler

Ønsker du unike produkter til en gave til ditt firma eller privat? Ta kontakt med oss og vi finner en løsning sammen! Vi ønsker kontakt med bedrifter i Sarpsborg og omegn med behov for arbeidskraft og kompetanse, gjerne praksisplasser der våre deltakere kan få arbeidstrening i ordinært arbeidsliv. Sammen kan vi jobbe mot målet om «arbeid for alle».