Familieveiledning tilbys til alle foreldre i Bergen som ønsker å lære mer om å bli trygge foreldre.

Kirkens Bymisjon arrangerer flere foreldreveiledningskurs hvert år. I tillegg tilbyr vi individuelle samtaler og veiledning til familier som bruker noen av våre øvrige tiltak og som midlertidig strever i foreldrerollen. Vi har fagpersoner som veileder, støtter og rådgir gjennom individuelle samtaler, hjemmebesøk og oppfølging over kortere eller lengre tid.

Hver tirsdag kl. 10 kan du være med på walk & talk med familieveileder. Vi går tur i Tarlebøvegen langs Svartediket og har med kaffe/ te/ kakao. Turen tar 1,5 time inkludert en liten pause med varm drikke. Det er tilrettelagt for barnevogn. Målet med turen er å komme seg ut; nyte naturen, fellesskapet og ha gode samtaler. Enten sammen med familieveileder eller med de andre deltagerne.

Ønsker du samtale alene med familieterapeut kan det gjennomføres enten ute eller på mitt kontor. Ta kontakt så finner vi en tid sammen.

Foreldreveiledningskurs

  • Circle of Security – Parenting (COS-kurs)

    COSP kurs for alle foreldre som ønsker å lære mer om å være foreldre. Vi starter nytt COSP-kurs torsdag 18. august 2022

    Les mer
  • ICDP-kurs

    Dette er et foreldrerettledningsprogram som også er tilpasset minoritets-foreldre. Kirkens Bymisjon i Bergen tilbyr ICDP for minoritetsforeldre på flere språk. Vi har kursledere som holder ICDP på arabisk, tamil, somali, swahili, engelsk og norsk.

    Les mer

«Et samfunn som setter pris på sine barn, må ta godt vare på deres foreldre”

John Bowlby i rapport til WHO i 1951