Kudos jobb sin visjon er å få deg som er mellom 15 til og med 19 år ut i arbeidslivet. Gjennom denne prosessen må hver enkelt fullføre et Kudos jobbkurs som varer i 3 timer. I tillegg til et kurs vil vi sammen også foreta en kartlegging av deg for å best mulig kunne matche deg med rett arbeidsgiver. Påmeldingsskjemaet finner du under.

Når du har gjennomført Kudos jobbkurs og en kartleggingssamtale vil jobbkoordinatoren sette sammen en profil i ditt navn. Når dette er fullført, må den enkelte ungdom aktivt selv ut i arbeidsmarkedet for å søke jobber. En kan selv velge om man vil ha veiledning fra jobbkoordinator eller ikke, enten med CV- og søknadsskriving, jobbsøking eller andre ting.

Parallelt med at du selv søker på ulike jobber som du kan tenke deg, vil jobbkoordinatoren jobbe i kulissene for å hjelpe deg med å anskaffe en jobb.

Er vi heldig så klarer vi å finne en passende bedrift til akkurat deg! Hvis det er tilfelle, vil jobbkoordinatoren og ungdommen møtes for en ny kartleggingssamtale. Da vi vil gå litt mer i dybden, i tillegg til å sette oss litt inn i den bedriften det gjelder. Deretter vil vi gå over din CV og søknad og forberede deg til et jobbintervju.

Mest sannsynlig så går jobbintervjuet med arbeidsgiver bra og du får jobben. Da forplikter arbeidsgiver seg til å ansette deg i en stilling med et omfavn på 50 timer lønnet arbeid. Jobbkoordinatoren vil (om ønskelig) ha en samtale i forkant av oppstart med deg og arbeidsgiver, og en evalueringssamtale i etterkant av arbeidsforholdet, samt være en kontaktperson under arbeidsforholdet.

 

Påmelding til Kudos Jobb

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Hvis ja, vennligst last opp CV-en din i boksen under.