Sykkelverksted med det lille ekstra

Velkommen til det beste sykkelverkstedet i Buskerud! Hos oss får både sykler og mennesker tid og omsorg.

Kom gjerne innom for en sykkelprat!

Pedalen er Kirkens Bymisjons sykkelverksted i Drammen. I tillegg til å være et sykkelverksted og en butikk, er Pedalen også en arbeidstreningsarena for mennesker med rusbakgrunn, soningserfaring eller unge som aldri har fått innpass på arbeidsmarkedet.

 • Vinterlagring og verksted

  Lever sykkelen på senhøsten og hent den ferdig klargjort på våren. Vi reparerer det som trengs så du er klar for sesong. Hos oss er kvaliteten 100%, fordi alle reparasjoner sjekkes før syklene leveres ut til kunden.

  Les mer om hvordan vi jobber
 • Bedriftspartneren

  Få dine ansatte på to hjul! Vi tilbyr servicesjekk på dine ansattes sykler. Vi tilbringer en dag på bedriften din hvor vi tar en grundig service på syklene, sikkerhetssjekker dem og klargjør dem for bruk.

  Se våre pakkepriser her
 • Ny eller brukt

  Vi selger både nye sykler og brukte sykler som vi har gitt av vår tid og omsorg så de er klare for ny bruk. Kom innom butikken for å se vårt utvalg, få tatt en service eller bare for å prate litt sykkel over en kopp kaffe.

  Her finner du oss
Anne K. Müller med et stort smil om munnen. Hun står sammen med mekaniker Hans som har fikset sykkelen hennes. Sykkelen er blå og står mellom dem.

Et verksted hvor både sykler og mennesker får omsorg og god service

I sommer har Pedalen vært ute og rullet med sitt mobile verksted. Sykkelverkstedet har besøkt samarbeidspartnere som ønsker å gi sine ansatte et unikt tilbud for reparasjon av sykkel.

Les mer om Pedalens reisende sykkelverksted.