Du er hjertelig velkommen til PMV!

Kom og ta en prat med oss, møt opp på Kafé KVINT på mandager fra 12-15, eller mannshuset Neven onsdager eller torsdager fra 13-20. Her er det rom for at du kan være deg selv. Du kan også gjerne ringe oss for å avtale en samtale.

Vi får mange spørsmål fra våre deltakere, her er noen av de mest stilte:

 • Hva koster det å være med på en aktivitet hos PMV?

  Ingenting.

 • Må jeg melde meg på Kafé KVINT (Åpen kafé)?

  Nei, det er bare å møte opp, men vi vil gjerne at du sier fra at du kommer slik at vi kan få tatt imot deg på en god måte.

 • Jeg er muslim, kan jeg komme til Kirkens Bymisjon da?

  Ja! Vi har mange deltakere som er muslimer, en av gruppene våre er en korangruppe, og vi har bønneteppe hvis du ønsker å be.

 • Jeg forstår ikke helt det norske samfunnet, kan dere hjelpe meg?

  Kanskje. Vi er ikke advokater, men vi har god oversikt over lover og regler og systemet i Norge. Vi kan også hjelpe deg å finne noen andre som kan hjelpe hvis vi ikke kan hjelpe selv.

 • Kan dere fikse problemet mitt raskt?

  Kanskje! Det kommer an på hva problemet er. Iblant tar det lang tid fordi problemet er vanskelig. I perioder har vi også veldig mye å gjøre, og da blir det dessverre litt ventetid.

 • Hva bør jeg gjøre når jeg synes det er vanskelig å oppdra barn i Norge fordi jeg selv er oppdratt i et annet land?

  Du kan melde deg på et ICDP-kurs hos oss. Det er et internasjonalt foreldreveiledningsprogram hvor vi blant annet snakker om hvordan man kan sette grenser for barnet sitt på en positiv måte.

 • Jeg vil begynne å trene. Kan jeg komme til dere?

  Ja, det kan du! For å få plass må du snakke med helsesøster Kari. Vi har helsestudiotrening en gang i uka, yogagruppe, bassengtrening og svømmeopplæring. Vi kan også henvise til Frisklivssentralenes tilbud og informere om andre muligheter.

 • Jeg vil gjerne delta på bassengtrening og det haster. Kan jeg få plass nå?

  Vi har dessverre lange ventelister for bassengtrening, så du får ikke plass med en gang. De aller fleste må vente en stund for å få være med i bassenggruppen.

   

 • "Takk for hjelp Takk for omsorg Takk for toleranse Takk for respekt Takk for samarbeid Takk for vennlighet Det er så hyggelig sted å være Jeg ønsker at det skal være sånne steder over hele Norge. "

  Deltaker