Ålesund

Skattkammeret er Kirkens Bymisjons utlånsentral der barn og unge kan låne sports- og fritidsutstyr gratis. Vi låner ut utstyr til både sommer- og vinteraktiviteter, og har utstyr som ski, skøyter/rulleskøyter, flytevester, soveposer, liggeunderlag, telt, tursekker, tursko og mye mer. Utstyret er av god kvalitet og jevnlig vedlikeholdt.

Vår visjon er at alle barn og unge skal ha muligheten til å være fysisk aktive og prøve mange ulike aktiviteter- uten at en må eie alt utstyret selv.

Mange ser på dette som et viktig miljøskapende tiltak ved at det innbyr til deltagelse og fellesskap samtidig som gjenbruk står i fokus. Alle kan låne utstyr, men barn og ungdom opp til 24 år har prioritet.  Skoler, lag og foreninger er også velkommen til å låne utstyr hos oss.

Du kan enkelt finne en oversikt over utstyret på www.bua.no  Gi oss gjerne en beskjed om du ikke finner utstyret du ønsker å låne.

Skattkammeret har ulike arrangementer og aktiviteter for barn, unge og familier gjennom året. Aktivitetene annonseres i lokale og sosiale medier.

 Åpningstider:

Tirsdager kl. 10 -15.

Onsdager kl. 10-18.

Torsdager kl. 10-18.

Lørdager kl. 11-15.

Romjula 2023 holder vi åpent 27. desember kl.11-15

Har du ikke anledning til å komme innom i åpningstiden? Det er mulig å hente og levere i boden hele døgnet. Ta kontakt med oss for å avtale levering eller henting.

Adresse:

Nybømarka 2,
6011 ÅLESUND.

Telefon :477 85 682 E-post : skattkammeret.alesund@bymisjon.no 

 Følg oss gjerne på facebook og på Instagram

Ønsker du en prat om hvordan du kan støtte/sponse Skattkammeret i Ålesund ta kontakt med Monica Uggedal Longva på mail monica.longva@bymisjon.no eller telefon 911 13878.

Vår ambassadør Tobias Becs:

Tobias er 5 ganger verdensmester, europamester og er norsk mester i freestyle fotball fra 2012 til 2015. Han reiser verden rundt og markedsfører og utvikler sporten Football Freestyle.