Bergen

Skattkammeret i Bergen har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

Skattkammeret i Bergen tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra langrenn, snowboard, alpint/slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, skateboard og sparkesykler etc.

Tilbudet er gratis til alle!

Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk.

Du finner oss  i Agnes Mowinckels gate 6 (like ved Media City), se kart.

Åpningstider: 

Mandag kl. 11 – 14

Tirsdag kl. 11 – 14

Torsdag kl. 15 – 18

Fredag kl. 11 – 14

 

Kontaktinformasjon til ansvarlig for Skattkammeret

Sjekk vår Facebook-side eller Instagram. Her kommer oppdatert informasjon om aktiviteter i regi av Skattkammeret og Kirkens Bymisjon i Bergen.

Bua.io er vår utlånsportal og her finner du informasjon om åpningstider, hvilket utstyr vi har og her har du muligheten for reservasjon opp til 14 dager før utlånsdagen.

Skattkammeret kan kontaktes i vanlig kontortid 08.30-16.00 på telefon 55 60 31 10 eller per e-post: skattkammeret.bergen@bymisjon.no

 

Skoler og barnehager

For at flest mulig skal få bruke utstyret, ønsker vi at skoler tar kontakt per mail en uke før ønsket lånedato, samt at de leverer utstyret straks de er ferdige med bruken.

Det vi trenger for å imøtekomme behovet til skoler og barnehager er denne informasjonen:

Når (dato og tidspunkt). Hva slags utstyr ønsker dere å låne. Hvilke størrelser og når dere tenker å levere tilbake. Dere må også oppgi en kontaktperson som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Aktivitetsbussen

Varebil med utstyr som kan lånes gratis av skoler, institusjoner og foreninger

Mer informasjon