Bergen

Skattkammeret i Bergen har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

11. mars 2020: Kirkens Bymisjon jobber med sårbare grupper og vi må ta et samfunnsansvar når det kommer til å forhindre smitte av korona-virus. Etter en vurdering av situasjonen har Kirkens Bymisjon i Bergen midlertidig stengt tiltaket som et forebyggende tiltak. Stenging gjelder inn til videre.

Lurer du på noe er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Skattkammeret i Bergen tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra langrenn, snowboard, alpint/slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, skateboard og sparkesykler etc.

Tilbudet er gratis til alle barn og unge opp til 20 år. Voksne over 20 år kan også låne utstyr men da til en symbolsk sum.

Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk.

Du finner oss midt i sentrum, i Kong Oscars gate 62, se kart.

Åpningstider etter 31.august:

Mandager og onsdag: 14:00 -18:00

Tirsdag, torsdag og fredag: 10:00 ­­-14:00

(med forbehold om endringer)

Informasjon om utlånsperiode:

• Skøyter lånes kun ut to dager av gangen (evt. over helgen).
  • Resten av utstyret kan lånes inntil en uke av gangen.

Skoler og barnehager:

For at flest mulig skal få bruke utstyret, ønsker vi at skoler tar kontakt per mail en uke før ønsket lånedato, samt at de leverer utstyret straks de er ferdige med bruken.

Det vi trenger for å imøtekomme behovet til skoler og barnehager er denne informasjonen:

Når (dato og tidspunkt). Hva slags utstyr ønsker dere å låne. Hvilke størrelser og når dere tenker å levere tilbake. Dere må også oppgi en kontaktperson som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Kontaktinformasjon til ansvarlig for Skattkammeret

Sjekk vår Facebook-side eller Instagram. Her kommer oppdatert informasjon om aktiviteter i regi av Skattkammeret og Kirkens Bymisjon i Bergen.

Bua.io er vår utlånsportal og har finner du informasjon om åpningstider, hvilket utstyr vi har og her har du muligheten for reservasjon opp til 14 dager før utlånsdagen.

Prosjektleder Knut Anders Strand er tilgjengelig i vanlig kontortid 08.30-16.00. på mobil 46981234 eller per e-post: knut.anders.strand@skbb.no