Bodø

Skattkammeret er Kirkens Bymisjon sitt gratis fritidstilbud for barn og unge. Her kan man låne sport- og friluftsutstyr (voksne også) og delta på gratis kurs og aktiviteter. Skattkammeret er også en møteplass for barn og unge.

Åpningstider:

Mandag 15:00-18:00

Tirsdag 15:00-18:00

Torsdag 15:00-18:00

Lørdag: 11:00-14:00

Lånetid: 1 uke (3 dager ved lån av Stand Up Paddleboard)

Kontaktinformasjon:

Besøksadresse: Kongsdatterveien 26-28, 8028 Bodø

Tlf. Skattkammeret: 488 96 889 (besvares i åpningstiden, men besøkende prioriteres)

Mail Skattkammeret: skattkammeret.bodo@bymisjon.no

Instagram-profil: skattkammeret_bodo

Dersom du ønsker å låne utstyr utenom åpningstidene er prosjektleder Helene tilgjengelig på tlf. 404 31 988 kl. 08.30-15.00 mandag-fredag.

Skoler og barnehager:

Det er ønskelig at skoler tar kontakt via mail en uke før ønsket lånedato. Vi trenger følgende informasjon for å imøtekomme behovet:

• Dato og tidspunkt for lån
  • Hva slags utstyr dere ønsker å låne
  • Antall utstyr
  • Størrelser
  • Når dere tenker å levere tilbake
  • Navn og nr til kontaktperson som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Gi Det Videre

Dette er et tilbud for barnefamilier hvor man mottar gratis sport- og friluftsklær (ull, vinterjakker/-bukser, turklær, tursko, treningsklær, joggesko, fotballsko m.m.).

Bli frivillig på Skattkammeret

Det er behov for frivillige til å låne ut utstyr i vår utlånssentral, f.eks. en dag hver uke/annenhver uke. Fint om du har sport- eller friluftsinteresser.

Ta kontakt med prosjektleder Helene på tlf 404 31 988 eller helene.halland@bymisjon.no ved spørsmål om;

• Sport- og friluftsklær
  • Frivillighet ved Skattkammeret