Bodø

Skattkammeret er Kirkens Bymisjon sitt gratis fritidstilbud for barn og unge. Her kan barnefamilier/barn og unge låne sport- og friluftsutstyr (voksne mot en symbolsk sum) og delta på kurs og aktiviteter. Skattkammeret er også en møteplass for barn og unge. Studenter ved Nord universitet og Politihøgskolen avd. Bodø låner utstyr gratis ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Åpningstider:

Mandag 15:00-18:00

Tirsdag 15:00-18:00

Torsdag 15:00-18:00

Lørdag: 11:00-14:00

Lånetid: 1 uke (3 dager ved lån av Stand Up Paddleboard)

Kontaktinformasjon:

Besøksadresse: Kongsdatterveien 26-28, 8028 Bodø

Tlf. Skattkammeret: 488 96 889 (besvares i åpningstiden, men besøkende prioriteres)

Mail Skattkammeret: skattkammeret.bodo@bymisjon.no

Instagram-profil: skattkammeret_bodo

Dersom du ønsker å låne utstyr utenom åpningstidene er prosjektleder Helene tilgjengelig på tlf. 404 31 988 kl. 08.30-15.00 mandag-fredag.

Skoler og barnehager:

Det er ønskelig at skoler tar kontakt via mail en uke før ønsket lånedato. Vi trenger følgende informasjon for å imøtekomme behovet:

• Dato og tidspunkt for lån
  • Hva slags utstyr dere ønsker å låne
  • Antall utstyr
  • Størrelser
  • Når dere tenker å levere tilbake
  • Navn og nr til kontaktperson som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Gi Det Videre

Dette er et tilbud for barnefamilier hvor man mottar gratis sport- og friluftsklær (ull, vinterjakker/-bukser, turklær, tursko, treningsklær, joggesko, fotballsko m.m.).

Bli frivillig på Skattkammeret

Det er behov for frivillige til å låne ut utstyr i vår utlånssentral, f.eks. en dag hver uke/annenhver uke. Fint om du har sport- eller friluftsinteresser.

Ta kontakt med prosjektleder Helene på tlf 404 31 988 eller helene.halland@bymisjon.no ved spørsmål om;

• Sport- og friluftsklær
  • Frivillighet ved Skattkammeret