Moss

Skattkammeret i Moss har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

Rutiner for utlån og levering av utstyr 

Vakttelefon: 479 79 325

Telefonen besvares etter mulighet i åpningstider og ellers på mandager og onsdager.

OBS! Vi tar for tiden ikke imot drop-in besøk på Skattkammeret. Bestill time på SMS til 479 79 325 eller på e-post til skattkammer.moss@bymisjon.no. Ved bestilling må vi vite dette:

  • Ønsket tid for henting/levering av utstyr.
  • Ønsket utstyr: For alpint, snowboard og langrenn trenger vi å vite høyde, vekt og skostørrelse.

Vi svarer så raskt vi kan og sender en bekreftelse med tidspunktet du kan komme og hente utstyret. Om vi ikke har utstyret du trenger tilgjengelig, vil du få en tilbakemelding om dette.

Vi har separate innganger for inn- og utlevering. Følg skilting når du kommer!

Sommersesongens åpningstider:
Mandag og onsdag : 14:00 – 18:00.
Lørdag: 12:00 – 15:00

Følg oss på instagram og Facebook for oppdateringer om Skattkammeret og åpningstider i forbindelse med lokale nedstengninger.

Innlevert utstyr settes i karantene.

Er du bare litt tufs, så skal du holde deg hjemme og ikke komme inn i våre lokaler.

Vi kan ikke ta imot nye frivillige pr. i dag og det er kun utlånsentralen som er tilgjengelig akkurat nå. Innlevert utstyr blir satt i karantene her på huset før det lånes ut igjen.

Om Skattkammeret

Skattkammeret i Moss tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, SUP, våtdrakter, skateboard, fjellsko etc.

Tilbudet er gratis til barn og ungdom i tillegg til voksne i deres nærhet. Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk, og tar gjerne imot pent brukt utstyr.

Du finner oss i Dronningensgate 23, 1530 Moss, Se i kart

Skoler og barnehager:

For at flest mulig skal få bruke utstyret, ønsker vi at skoler tar kontakt per mail en uke før ønsket lånedato, samt at de leverer utstyret straks de er ferdige med bruken.

Det vi trenger for å imøtekomme behovet til skoler og barnehager er denne informasjonen:

Når (dato og tidspunkt). Hva slags utstyr ønsker dere å låne. Hvilke størrelser og når dere tenker å levere. Dere må også oppgi en kontaktpersons som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Kontaktinformasjon Skattkammeret

Sjekk Kirkens Bymisjon, Moss sin Facebook-side eller instagram: @skattkammeret.moss her kommer mer informasjon om aktiviteter i regi av Skattkammeret og Bymisjon i Moss.

Telefon: 47 97 93 25 (besvares etter mulighet i åpningstider og ellers på mandager og onsdager.)
E-post: skattkammer.moss@bymisjon.no

Skattkammertelefonen besvares ellers etter mulighet i åpningstidene av de som er på vakt.

Marianne Saltbones Lindboe

Prosjektkoordinator

47 97 93 25

Marianne.Lindboe@bymisjon.no