Moss

Skattkammeret i Moss har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

Skattkammeret i Moss er åpent igjen! 

Vakttelefon: 479 79 325

Besvares etter mulighet i åpningstider og ellers på mandager og onsdager.

Vintersesongens åpningstider:

Mandager, onsdager og fredager 14:00-18:00

Lørdager og søndager 12:00-15:00

 

Vil gjerne også informere om at det kun er mulig med 5 låntakere i lokalet om gangen.

Er det kø utenfor må du holde god avstand (min. 1-2 meter) utenfor våre lokaler.

Innlevert utstyr settes i karantene.

Er du bare litt tufs, så skal du holde deg hjemme og ikke komme inn i våre lokaler.

 

Vi kan ikke ta imot nye frivillige pr. i dag og det er kun utlånsentralen som er tilgjengelig akkurat nå. Innlevert utstyr blir satt i karantene her på huset før det lånes ut igjen.

 

Om Skattkammeret

Skattkammeret i Moss tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, SUP, våtdrakter, skateboard, fjellsko etc.

Tilbudet er gratis til barn og ungdom i tillegg til voksne i deres nærhet. Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk, og tar gjerne imot pent brukt utstyr.

Du finner oss i Dronningensgate 23, 1530 Moss, Se i kart

Skoler og barnehager:

For at flest mulig skal få bruke utstyret, ønsker vi at skoler tar kontakt per mail en uke før ønsket lånedato, samt at de leverer utstyret straks de er ferdige med bruken.

Det vi trenger for å imøtekomme behovet til skoler og barnehager er denne informasjonen:

Når (dato og tidspunkt). Hva slags utstyr ønsker dere å låne. Hvilke størrelser og når dere tenker å levere. Dere må også oppgi en kontaktpersons som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Kontaktinformasjon Skattkammeret

Sjekk Kirkens Bymisjon, Moss sin Facebook-side eller instagram: @skattkammeret.moss her kommer mer informasjon om aktiviteter i regi av Skattkammeret og Bymisjon i Moss.

Prosjektkoordinator, Marianne Saltbones Lindboe er tilgjengelig i vanlig kontortid 09.00-16.00. på Mobil 47979325 eller e-post: skattkammer.moss@bymisjon.no

Skattkammertelefonen besvares ellers etter mulighet i åpningstidene av de som er på vakt.

Marianne Saltbones Lindboe

Prosjektkoordinator

47 97 93 25

Marianne.Lindboe@bymisjon.no