Moss

Skattkammeret i Moss har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

VIKTIG INFORMASJON!

Skattkammeret i Moss er stengt på ubestemt tid på grunn av korona.

Lånt utstyr i koronatider?

Ta godt vare på utstyret vårt! Tørk over med en fuktig klut etter bruk, pakk det ut av tette poser, og la det lufte seg. Tilbakelevering kan skje så snart smittefaren er over, og Skattkammeret åpner igjen. Følg med på Instagram: @skattkammeret.moss og facebook: Kirkens Bymisjon Moss.

Om Skattkammeret

Skattkammeret i Moss tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, SUP, våtdrakter, skateboard, fjellsko etc.

Tilbudet er gratis til barn og ungdom i tillegg til voksne i deres nærhet. Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk, og tar gjerne imot pent brukt utstyr.

Du finner oss i Dronningensgate 23, 1530 Moss, Se i kart

Skoler og barnehager:

For at flest mulig skal få bruke utstyret, ønsker vi at skoler tar kontakt per mail en uke før ønsket lånedato, samt at de leverer utstyret straks de er ferdige med bruken.

Det vi trenger for å imøtekomme behovet til skoler og barnehager er denne informasjonen:

Når (dato og tidspunkt). Hva slags utstyr ønsker dere å låne. Hvilke størrelser og når dere tenker å levere. Dere må også oppgi en kontaktpersons som er ansvarlig for henting og levering av utstyret.

Kontaktinformasjon Skattkammeret

Sjekk Kirkens Bymisjon, Moss sin Facebook-side eller instagram: @skattkammeret.moss her kommer mer informasjon om aktiviteter i regi av Skattkammeret og Bymisjon i Moss.

Prosjektkoordinator, Tone Hjorth-Johansen (vikar) er tilgjengelig i vanlig kontortid 08.00-16.00. på Mobil 47979325 eller e-post:

tone.rosenvingehjorth-johansen@bymisjon.no

Skattkammertelefonen besvares ellers etter mulighet i åpningstidene av de som er på vakt.

Tone M.R. Hjorth-Johansen

Prosjektkoordinator