Oslo

Skattkammeret i Oslo tilbyr gratis leie av sportsutstyr til barn og unge opp til 18 år. I tillegg kan personer over 18 år leie utstyret til en rimelig pris. Vi inviterer også barn og unge til deltakelse på kostnadsfrie aktiviteter.

Skattkammeret Oslo åpner nå for utlån og aktiviteter. På grunn av smittevernhensyn vil utlån gjøres gjennom reservasjon på forhånd. Reservasjon gjøres pr mail til skattkammeretoslo@bymisjon.no.

Utlån blir i juli og august torsdager kl 18-19.30  Det er viktig at alle nå returnerer sine vinterlån!

Aktiviteter

Se Facebook: Kirkens Bymisjon, Skattkammeret Oslo.

Aktiviteter vil fortløpende bli lagt ut på våre Facebooksider.

Velkommen tilbake

Husk legitimasjon.

Spørsmål om lån av utstyr? Kontakt oss på e-post til skattkammeretoslo@bymisjon.no. I åpningstiden kan vi treffes på tlf 47799935, men vi prioriterer kunder som er i lokalet.

Kristian Randen

Prosjektleder

kristian.randen@bymisjon.no

Eirik Tidemandsen

Prosjektmedarbeider

48043261

skattkammeretoslo@bymisjon.no

Skattkammeret låner ut sportsutstyr både til sommer og vinter. Utstyret lånes inntil en uke, eller etter avtale.

Stikk innom våre lokaler i Ullevålsveien 39. Utstyret lånes eller leies ut for en uke av gangen, eller etter avtale. Skattkammeret har fokus på gjenbruk, og tilrettelegger for at sportsutstyr kan brukes om igjen. Utstyret er derfor brukt, men alltid av god kvalitet. Merk at alle utlån krever legitimasjon.

Gratis aktiviteter med Skattkammeret

I tillegg til å låne ut sportsutstyr, inviterer Skattkammeret også barn og unge til deltakelse på kostnadsfrie aktiviteter. Følg med på vår Facebookside.

Våre ambassadører

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er på landslaget i langrenn og har blant annet to VM-gull og mange NM-gull. Hun bor i Oslo og studerer samtidig som hun går på ski. Astrid er veldig opptatt av at alle barn og unge skal ha mulighet til å være aktive og at det ikke skal koste så mye penger.