Oslo

Skattkammeret St. Hanshaugen og Skattkammeret Frogner i Oslo tilbyr gratis leie av sportsutstyr til barn og unge opp til 18 år. I tillegg kan personer over 18 år leie utstyret til en rimelig pris. Vi inviterer også barn og unge til deltakelse på kostnadsfrie aktiviteter

Skattkammeret St. Hanshaugen (Ullevålsveien 39) og Skattkammeret Frogner (Frogner stadion) åpner nå for utlån og aktiviteter. Møt opp i åpningstiden med munnbind, sprite hendene og hold avstand. Hvis du føler deg syk må du bli hjemme.

For åpningstider se facebook:

Kirkens Bymisjon, Skattkammeret St. Hanshaugen.

Kirkens Bymisjon Skattkammeret Frogner

Aktiviteter vil fortløpende bli lagt ut på våre Facebooksider.

Velkommen tilbake

Husk legitimasjon.

Spørsmål om lån av utstyr? Kontakt oss på e-post til skattkammeretoslo@bymisjon.no. I åpningstiden kan vi treffes på tlf 48043261, men vi prioriterer kunder som er i lokalet.

Eirik Tidemandsen

Prosjektmedarbeider

skattkammeretoslo@bymisjon.no

Skattkammeret låner ut sportsutstyr både til sommer og vinter. Utstyret lånes inntil en uke, eller etter avtale.

Stikk innom våre lokaler i Ullevålsveien 39 på St. Hanshaugen og Frogner stadion, Middelthuns gate 26.. Utstyret lånes eller leies ut for en uke av gangen, eller etter avtale. Skattkammeret har fokus på gjenbruk, og tilrettelegger for at sportsutstyr kan brukes om igjen. Utstyret er derfor brukt, men alltid av god kvalitet. Merk at alle utlån krever legitimasjon.

Gratis aktiviteter med Skattkammeret

I tillegg til å låne ut sportsutstyr, inviterer Skattkammeret også barn og unge til deltakelse på kostnadsfrie aktiviteter. Følg med på vår Facebookside.

Våre ambassadører

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er på landslaget i langrenn og har blant annet to VM-gull og mange NM-gull. Hun bor i Oslo og studerer samtidig som hun går på ski. Astrid er veldig opptatt av at alle barn og unge skal ha mulighet til å være aktive og at det ikke skal koste så mye penger.