Rykkinn, Bærum

Skattkammeret på Rykkinn i Bærum kommune, har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle.

Gratis utlån av fritidsutstyr

Skattkammeret på Rykkinn i Bærum har en utlånsentral som tilbyr utlån av fritidsutstyr for sommer- og vinteraktiviteter.

Alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, hengekøyer, sykler, soveposer, SUP, våtdrakter, fjellsko etc.

Tilbudet er gratis til alle barn og ungdom, i tillegg til voksne i deres nærhet. Skattkammeret fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk, og tar gjerne imot pent brukt utstyr.

Gratis kurs og aktiviteter

Skattkammeret på Rykkinn tilbyr gratis kurs og aktiviteter gjennom hele året.  Vi ønsker å stimulere til aktivitet og mestring.

Skattkammeret skal kunne informere, veilede og tilrettelegge for at barn og unge skal få muligheten til å delta i fritidsaktiviteter jevnlig.

Åpningstider:

Tirsdager kl 16.00 -19.00

Onsdager kl 13.00 – 17.00

Torsdager kl 16.00 – 19.00.

Vi åpner etter avtale om store grupper ønsker å låne utstyr.

Stian Kristensensvei 116, Rykkinn

Aktiviteter og mini-kurs vil bli arrangert jevnlig i løpet av året, samt skolens ferier. Følg oss på Facebook og Instagram for fortløpende informasjon.

 

Ta kontakt med Skattkammeret, Rykkinn

Prosjektleder Tina Semb, tlf. 92 44 89 95, e-post: tina.semb@bymisjon.no

 

Facebook https://www.facebook.com/skattkammeretrykkinn

Instagram @skattkammeret_rykkinn