Sveio

På sambrukshuset i Sveio finner du Kirkens Bymisjons utstyrsbibliotek. Her kan du låne sports- og fritidsutstyr for sommer- og vinteraktiviteter helt gratis!

Skattkammeret Sveio låner ut sports- og fritidsutstyr, arrangerer aktiviteter og er en møteplass i kommunen. Hos oss er alle velkomne, om de vil låne utstyr, spille playstation eller bare slappe av.

Åpningstider:

Sommeren 2020: Mandag 12:00- 14:00 og torsdag 17:00- 19:00

Følg oss på sosiale medier for arrangementer og info; instagram (kirkensbymisjonsveio) og facebook https://www.facebook.com/skattkammeretsveio.

Informasjon om utlånsperiode:

Hos oss låner alle gratis.

Utstyret kan ordinært lånes en uke av gangen, men dersom du ønsker å låne over lengre tid, eller kanskje til større grupper- ta kontakt så finner vi sammen ut en løsning.

Kontaktinformasjon til ansvarlig for Skattkammeret

Tiltaksleder, Kristianne Uri, er tilgjengelig i vanlig kontortid. Hun kan kontaktes på mobil 488 81 528 eller på e-post: kristianne.uri@bymisjon.net

Skattkammertelefonen besvares ellers etter mulighet i åpningstidene av de som er på vakt.