Sveio

Skattkammeret Sveio låner gratis ut sport og fritidsutstyr til barn og unge, arrangerer aktiviteter og er en møteplass i kommunen. Hos oss er alle velkomne, om de vil prøve utstyr, låne utstyr, spille playstation eller bare slappe av.

På sambrukshuset i Sveio finner du Kirkens Bymisjons sportsbibliotek. Her kan barn og unge, helt gratis, låne utstyr for sommer- og vinteraktiviteter; alpint, snowboard, langrenn, skøyter, telt, soveposer, stormkjøkken, tursekker, fiskestenger, sykler, sparkesykler, hengekøyer, skateboards etc.

Vi har et stort fokus på at Skattkammeret skal være en plass alle føler seg velkommen, og at det skal være mulig for hvem som helst å benytte våre tjenester- uansett livssituasjoner. Vårt tilbud skal fremme inkludering, samt at gjenbruk og å låne fremfor å kjøpe er bedre både for miljøet, lommeboken og boden.

Åpningstider:

Mandag 17:00- 19:00

Onsdag: 10:00- 15:00

Torsdag: 17:00- 19:00

Vi har også langåpent og Hangout flere ganger i måneden- følg med på vår instagram «kbsveio» eller facebookside for arrangementer og mer info;  https://www.facebook.com/skattkammeretsveio

Informasjon om utlånsperiode:

Utstyret kan lånes inntil en uke av gangen.

Ønsker du å låne utstyr til større grupper, over lengre tid eller til spesielle formål? Ta kontakt så ordner vi dette.

Kontaktinformasjon til ansvarlig for Skattkammeret 

Tiltaksleder, Kristianne Uri, er tilgjengelig i vanlig kontortid. Hun kan kontaktes på mobil 488 81 528 eller på e-post: kristianne.uri@bymisjon.net

Skattkammertelefonen besvares ellers etter mulighet i åpningstidene av de som er på vakt.