Skattkammeret er i stor grad basert på innsats fra frivillige medarbeidere, og vi har stadig behov for nye personer som ønsker å engasjere seg. Som frivillig i Skattkammeret kan du bidra med å bemanne utlånssentralen vår, drive markedsføringsarbeid, prosjektutvikling eller drive aktiviteter for barn og unge. Du engasjerer deg da i en turnusordning, for eksempel hver andre eller tredje uke.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor ofte må man være med?

  Vi har alltid behov for frivillige, men oppgavene varierer fra sesong til sesong. Som frivillig i Skattkammeret kan du bidra med å bemanne utlånssentralen, drive markedsføringsarbeid, prosjektutvikling eller drive aktiviteter for barn og unge. Du engasjerer deg da i en turnusordning, for eksempel hver andre eller tredje uke. 

 • Får man kurs som frivillig?

  Du får opplæring i bruk av sportsutstyr og aktiviteter, hvordan drive aktiviteter for barn og unge, og vi tilbyr blant annet livredningskurs til frivillige som skal være med på svømming.

 • Hva skal man gjøre for å bli frivillig?

  Ta kontakt med Skattkammeret nærmest deg.

 • Må man betale noe som frivillig på Skattkammeret

  Nei, du må komme deg til aktiviteten selv, så fremt vi ikke har leid felles transport fra et bestemt oppmøtested. Ellers er aktivitetskostnader dekket, og mat og drikke ved behov.