Har du engasjement for andre mennesker og kan tenke deg å bruke litt av din tid? St. Hanshaugen Frivilligsentral er en lokalt forankret og sosial møteplass, som er åpen for alle som ønsker å delta i frivillig arbeid.

På St. Hanshaugen Frivilligsentral legger vi til rette for, mobiliserer og samordner frivillig aktivitet. Uansett hva slags interesser, ferdigheter eller erfaring du har, bistår vi deg gjerne i å finne en meningsfull frivillig oppgave, til beste for deg og oss. Det er du selv som bestemmer hvor mye tid du vil bruke – noen timer kan bety mye for andre mennesker!

Vi formidler og koordinerer frivillige medarbeidere til sosiale oppgaver i bydel St. Hanshaugen. I tillegg rekrutterer og formidler vi frivillige medarbeidere til Kirkens Bymisjons arbeid over hele Oslo. Mulighetene er derfor mange!

Kom gjerne innom oss for en uforpliktende prat hvor vi kan snakke mer om hvordan du kan bidra som frivillig og hjelpe andre!

Ønsker du en håndstrekning? Våre frivillige kan hjelpe til med ulike oppgaver:

Vi tilbyr blant annet:

  • Ledsagertjeneste

Vi arrangerer også flere aktiviteter i våre lokaler på St. Hanshaugen.

Trenger du vår hjelp eller har andre spørsmål? TA KONTAKT!

Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med flytting, vask og arbeid som krever særskilt faglig kompetanse som eksempelvis håndverker eller innen sykepleie/psykiatri.