Ledige stillinger

I Kirkens Bymisjon har du mulighet til å jobbe i en av Norges mest spennende ideelle organisasjoner, med tilstedeværelse i en rekke norske byer. Sammen jobber vi for at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.

Sidsel foran dataen på hjemmekontoret

Digital livredder

Sidsel Ingunn Larsen er en av flere millioner nordmenn som den siste tiden har hatt hjemmekontor – og fått nye arbeidsoppgaver. Nå chatter hun med folk hun ikke vet hvem er fra sin egen stue.

– Gatefolk er vant til å tilpasse seg

Kirsten Frigstad går av med pensjon etter 35 år som sosialarbeider blant gatas folk. Hun er imponert over hvordan de tilpasser seg og viser styrke, også i de siste månedene.

Signe Tynning på Kirkens Bymisjons kafe i Porsgrunn

Signe Tynning fikk en ny start

Tidligere programleder Signe Tynning (56) fra TV2 har trukket i «casual», gått ned i lønn, og opp i hverdagslykke. Nå kan hun gå på jobb uten sminke og med akkurat de klærne hun vil.

Nærbilde av Trond Henriksen. Henriksen har blå øyne og har på seg en blå genser på dette bildet. Han ser litt ut mot venstre.

Etter 30 år med heroin ble han ungdomsarbeider

Trond Henriksen satt i fengsel første gang som 14-åring og har sonet 13 år bak murene. Nå hjelper han selv ungdom som kan falle utenfor.

Kjønn endrer sosialt arbeid

Større mangfold i kjønnsutrykk påvirker nå også Kirkens Bymisjons arbeid.

Tekstilinnsamling for Kirkens Bymisjon

Samler inn brukte skatter

Kirkens Bymisjon satser på bærekraft. Nå kan du levere inn brukte klær i oransje innsamlings­bokser flere steder i landet.