Gi en gave med mening

Ved å kjøpe våre produkter støtter du vårt arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.

For mange vil det å komme i arbeid bety økt livskvalitet. Det gir «gave med mening» innhold og produktene bidrar til glede hos arbeider, kjøper og evt mottaker.

Se utvalget

Nye produkter

Vis flere produkter

En ny sjanse!

Ved å handle i vår nettbutikk gir du en jobb og aktivitet for folk som står utenfor vanlig arbeidsliv.

Kirkens Bymisjon driver en rekke tilbud for å hjelpe folk i arbeid. Det å ha noe å gå til er viktig av mange grunner. For mange er arbeid et alternativ til noe vanskelig. Det kan handle om rus. Ensomhet. Uro. Kirkens Bymisjon vil gjerne bidra med det vi alle ønsker av en jobb:

Arbeidsfellesskap. Selvrespekt. Lønn.