Nadheim

for deg som selger seksuelle tjenester

Nadheim er et senter for deg som selger eller har solgt seksuelle tjenester, og drives av Kirkens Bymisjon. Alle våre tjenester er gratis og vi har taushetsplikt.

Hos oss kan du få råd veiledning, støtte, hjelp eller delta på ulike aktiviteter. På Nadheim er du fullstendig anonym. Alle som jobber på Nadheim har taushetsplikt, også overfor politi og migrasjonsmyndigheter. Alle våre tjenester er gratis, og du kan møte oss helt uten videre forpliktelser.

Tilbud på Nadheim:

Kondomer og glidekrem

Hos oss kan du få gratis utstyr.

Hivtest

Hos oss kan du ta en gratis, anonym test av hiv. Du får svar med en gang.

Samtaler og veiledning

Vi kjenner til og kan mye om utfordringer du kan ha relatert til prostitusjon. Snakk med oss om temaer som helse, sikkerhet, vold, migrasjon eller annen tematikk.

Åpent hus

Til oss kan du komme uten avtale. Vi har åpent alle dager fra 9-16. Tirsdager og torsdager serverer vi gratis lunsj og fredager serverer vi gratis middag.

Kurs og workshop

Vi tilbyr norskkurs, datakurs og ulike workshops om seksuell helse.

Følg oss på Facebook

Prostitusjon

Kirkens Bymisjon har tilbud til personer som selger eller har solgt seksuelle tjenester. Vårt grunnleggende fokus er skadereduserende arbeid og å tilrettelegge for alternativer til prostitusjon.

Les mer om Prostitusjon

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo