Portalen

kafé og verksted

Med kafé- og verksteddrift i vakre omgivelser rett ved festninga i Tresse, jobber Kirkens Bymisjon med verdiskapning som metode i møte med rus.

Portalen er en sosial entreprenørskapsbedrift som forener et motivasjons- og forretningskonsept. I motivasjonskonseptet er målet at den enkelte medarbeider hos oss kan se nye løsninger i livet gjennom fellesskap og arbeid, mens forretningskonseptet sikter mot det å bli mest mulig selvfinansiert.

På Portalen skapes det flotte møteplasser både for gjester, medarbeidere og kunder.

Portalen har et formelt samarbeid med Kristiansand, Lillesand, Søgne og Songdalen kommune der vi fungerer som en rekrutterings- og kvalifiseringsarena for Jegersberg Gård rehabiliterings og kompetansesenter.

Café Portalen

Velkommen til vår flotte innendørskafé med designmøbler og kunstutstilling på veggen, nær strandpromenaden og havluft. Og du har kanskje allerede lagt merke til vår mobile Kaffebarsykkel i bybildet og media?

Portalen Redesign

I samme bygget er Portalen Redesign, der gamle møbler blir redesignet og selges via Cafè Portalen. Stolen du sitter på i kaféen, lampen som skinner over deg – alt er til salgs.

Portalen Tjenester

Et konsept der vi har utplassert flaskepantdunker rundt om i borettslag og bedrifter som vi kommer og tømmer. Portalen Tjenester tar også andre småoppdrag etter henvendelser fra private og det offentlige.

Vil du bidra?

• Bli frivillig: Vi har bygd oss opp i snart ett år som sagt, med en flott frivillig stab – men trenger enda flere frivillige for å bemanne opp bedriften. Blant annet frivillige til kjøkken/kafe på søndager i åpningstiden fra 12.00 til 15.00. Eller om du har erfaring fra møbler og trevirke trenger vi deg på Portalen Redesign. Har du lyst til å bli frivillig på Portalen ta kontakt med frivilligleder Marit Skjærli på tlf. 916 91 369 – og kom selvsagt innom for en kaffe, vaffel, eller bare for å se!
  • Bidra med møbler: Vi sier gjerne ja takk til gamle møbler og lamper med et redesign potensiale.
  • Gjør plass til pantedunker: Vi ønsker å få ut flere av våre pantedunker i borettslag og blokker.

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Kristiansand

Alle har behov for å bli sett og hørt. Det er viktig og godt å høre til i et fellesskap som er åpent, inkluderende og støttende. Kirkens Bymisjon er til for dette.

Hva gjør vi i Kristiansand

• Åpningstider