Bli frivillig i Veiviser

Har du lyst til å finne på noe hyggelig og gøy på fritiden, samtidig som du gjør noe fint for andre?

Det kan være både spennende og skremmende å være helt ny i ett nytt land. Da kan det være godt å ha noen som både viser deg rundt i lokalmiljøet og en å dele erfaringer og fellesskap med.  Vi ser etter deg som enten har migrasjonsbakgrunn og vet hvordan det er å være ny i landet, eller deg som alltid har bodd her og kjenner Norge fra innsiden.

Kirkens Bymisjons “Veiviser”  er et tilbud der nyankomne i landet både blir kjent med noen som har bodd i Norge hele livet og med noen som selv har migrasjonserfaring.

Som frivillig i “Veiviser”  deltar du i sosiale, kulturelle, sportslige eller andre aktiviteter i grupper på tre og tre. Vi praktiserer norsk, og legger til rette for at andre skal bli bedre kjent med det norske samfunnet. Mellom to og fire ganger i måneden lager vi mat hjemme hos hverandre, drar på kafébesøk, bowler, går turer, trener, går på kino eller konsert.

Vårt samfunn trenger at flere møtes, og Kirkens Bymisjon legger til rette for slike møter. Som frivillig i “Veiviser” kan enda flere ta del i et godt fellesskap og bidra i sitt nærmiljø.

Ta kontakt med oss for å høre mer!

Veiviser starter opp i Sandefjord, Tønsberg, Fredrikstad, Kragerø/Porsgrunn, Kristiansand, Sveio og på følgende steder i Oslo: Stovner og Gamle Oslo. Mer informasjon om Veiviser i disse byene kommer.