Tverrkulturell brobygging på Grønland i Oslo

Primærmedisinsk verksted (PMV) er et flerkulturelt senter for helse, dialog og utvikling. Deltakerne våre er kvinner og menn med migrasjonserfaring. Vi har mange ulike aktiviteter som gir deltakerne mulighet til å bygge nettverk, dele erfaringer, bruke det de kan og lære noe nytt. Vi har også flere prosjekter gående, og disse prosjektene omhandler gjerne temaer som deltakerne ved senteret er opptatt av. Kjernen i all vår virksomhet er tverrkulturell brobygging.

Vi skal sette sammen grupper på tre personer (en deltaker og to frivillige) som møtes tre ganger i måneden for å bli kjent, lære om hverandres kultur og gjøre aktiviteter sammen.  I tillegg møtes alle gruppene en gang i måneden til felles samling. PMV holder til i Motzfeldtsgate 1, sentralt på Grønland og tilbyr deltakerne i prosjektet et ypperlig sted for felles samlinger. Høres dette spennende ut, eller kanskje du lurer på noe – ta kontakt.

Vil du bli frivillig?

Her ved PMV starter vi nå i høst opp med integreringstiltaket Veiviser, og vi ser etter deg som har lyst til å bli med. Vi søker frivillige til prosjektet, både frivillige som har bodd i Norge hele livet og frivillige med migrasjonserfaring som vet hva det vil si å være ny i landet.

Vil du bli deltaker?

Vi søker også etter deltakere – deg som nylig har kommet til Norge eller deg som har vært her en stund. Hvis du fortsatt føler deg fremmed i nærmiljøet, har et behov for å bli bedre kjent med det norske samfunnet og kanskje ikke har så stort nettverk ennå, så er du akkurat den vi ser etter.

Aktivitesplan

En felles aktivitetsplan vil bli publisert når Veiviser-gruppene er etablert.

 

Sara Schätzer Coll

Prosjektmedarbeider

482 16 594

SaraSchatzer.Coll@bymisjon.no