Kragerø

Velkommen som deltaker eller frivillig i Veiviser hos Kirkens Bymisjon i Kragerø!

Veiviser i samarbeid med Kragerø Læringssenter

• Vi inviterer deg som har behov for å finne frem i et nytt land og en ny by
  • Vi inviterer deg som er opprinnelig norsk og har et ønske om å hjelpe andre til å finne frem i din by
  • Sammen kan vi hjelpe hverandre, gi hverandre nye impulser, nytt kjennskap og bidra til at overgangen til Kragerø blir så god som mulig!

Vi samarbeider med Kragerø Læringssenter og har vært på besøk og presentert Veiviser og Kirkens Bymisjon  for elevene, og fikk gode tilbakemeldinger på at dette var et viktig tilbud og vi knyttet kontakter.

Vil du bli frivillig?

Gruppen som møtese består av tre personer må møtes en gang i uken. Dere får tips om aktiviteter og oppfølging underveis av prosjektlederen. Nå ønsker vi kontakt med deg som ønsker å bli frivillig! Ta gjerne kontakt for en kartleggingssamtale.

Aktivitetsplan

Vi starter opp gruppene fortløpende ettersom vi får deltakere og frivillige.

Kari Sveberg

Virksomhetsleder