Kristiansand

Har du lyst til å finne på noe hyggelig og gøy på fritiden, samtidig som du gjør noe fint for andre?

Kirkens Bymisjon Kristiansand starter Veiviser der vi søker deltakere! Vi søker personer som har lyst til å finne på noe hyggelig og gøy på fritiden, samtidig som du gjør noe fint for andre? Vi ser etter deg som enten har migrasjonsbakgrunn og vet hvordan det er å være ny i landet, eller deg som alltid har bodd her og kjenner Norge fra innsiden. Og vi ser etter deg som er ny i Norge og ønsker å få nye venner og bekjente.

Vi søker frivillige

Som frivillig i “Veiviser” deltar du i sosiale, kulturelle, sportslige eller andre aktiviteter i grupper på tre og tre. Vi praktiserer norsk, og legger til rette for at andre skal bli bedre kjent med det norske samfunnet, og at frivillige blir kjent med nye kulturer. Det er lagt opp til at dere treffes fire ganger i måneden – tre av gangene kan dere selv bestemme aktivitetene: det kan være å  lage mat hjemme hos hverandre, dra på kafébesøk, bowle, gå tur, trene, eller gå på kino eller konsert.

Vårt samfunn trenger at flere møtes, og Kirkens Bymisjon legger til rette for slike møter. Som frivillig i “Veiviser” kan enda flere ta del i et godt fellesskap og bidra i sitt nærmiljø.

Vi ønsker deltakere og frivillige til Veiviser i Kristiansand nå, kontakt oss for å bli med!

 

Arsiema Tezare Birkedal

Tiltaksleder Integrering

998 61 463

arsiema@skbk.no

Bjørnar Abusdal

Frivillighetsleder

452 95 758

bjornar.abusdal@skbk.no