Raus og sjarmerende bykafé!

Kafé og møteplass er et sted for alle mennesker i Fredrikstad, med fristende mat til gode priser. Hos oss er alle velkomne!

Her finner du oss

Kaféen vår er en kafé slik de gode kaféer pleide å være: God mat i inkluderende omgivelser til en pris man kan klare. Personalet i kafeen er en blanding av frivillige, ansatte og deltagere som er på vei tilbake til arbeidslivet.

  • Raust mangfold

    Vi vet at et raust møtested er viktig for alle mennesker i byen. Nettopp blandingen av alle slags folk gjør dette møtestedet så sjarmerende og unikt. Kom alene for en middag, eller møt en venn til en kopp kaffe. Her er det plass til alle.

  • Bra for miljø og mage

    Prisene holdes lave, og maten skal være så god at man ønsker å gå hit. Hver dag serveres gratis varm-lunsj, laget av overskuddsmat fra butikker i nærområdet. Bra for miljøet, bra for gjestene.

  • Søndagsmiddag

    I vinterhalvåret er kaféen også åpen på søndager. Vi ønsker at kaféen vår skal være et hyggelig møtested også på søndager og retter oss særlig mot familier og de som ikke har mulighet for å benytte kaféen på ukedager. Åpningstid 13.00 – 16.00.

Konserter og gjestebud

I samarbeid med Kulturdråpen arrangerer vi minikonserter med kjente artister!

Vi arrangerer gjestebud to ganger årlig; fårikålfest i september og julemiddag i november/desember. Gjestebud arrangeres i samarbeid med restaurant- og matfag på Glemmen videregående skole.

Julaften holder vi også kaféen åpen. Da inviterer vi til felleskap og hyggelig samvær for de som ellers ville sittet alene. Vi serverer julemiddag og dessert, kaffe og kaker. Alle gjester får selvsagt også en julegave.

Ungdomskaféen TID for U

Torsdag ettermiddag inviterer vi til ungdomskafé. Det er åpent for alle ungdommer i alderen 14 – 19år. Vi serverer gratis mat, det er mulighet for å spille spill, gjøre andre aktiviteter sammen, prate sammen eller bare et sted å stikke innom eller være en lengre periode.

Åpningstid: 14.30 – 17.30.

Følg oss på Instagram!