Kvinner i sentrum - en vei inn i samfunnet

Aktiviteter og kurs som bidrar til integrering, selvstendiggjøring og fellesskap.

Kvinner i sentrum tilbyr et raust fellesskap, økt kunnskap om arbeidslivet og det norske samfunnet, tilbud om aktiviteter og lokalkunnskap.

Om Kvinner i sentrum

 • Hva tilbyr vi?

  Kvinner i sentrum er et stort fellesskap av over 200 kvinner fra ulike nasjonaliteter. Vi tilbyr aktiviteter, opplæring og kurs.

  Les mer om oss!
 • Aktiviteter og tilbud

  Ukentlig og gjennom året tilbys det mange ulike aktiviteter, treninger og kurs.

  Se tilbudet vårt!
 • Ta ordet!

  Et kurs i selvhevdelse og trening på å ta ordet i forsamlinger, kurset går over 5 ganger á tre timer.

  Les mer om kurset!
 • Asta Tamasauskiene

  "Jeg er glad for det nettverket jeg har fått i Kvinner i sentrum, jeg deltar på alle aktiviteter som tilbys. I tillegg har jeg fått muligheten til å delta på svømmekurs her, det har gjort meg trygg i vannet. Det er veldig gøy å lære nye ting!"

  Asta Tamasauskiene
  Deltaker, opprinnelig fra Litauen.
 • "Her får vi lære å bli gode rollemodeller for våre barn, fordi vi lærer om det norske samfunnet. Jeg har deltatt på norskopplæring her, og nå er jeg snart ferdig med videregående skole. I tillegg har jeg lært å sykle, det har jeg hatt lyst til helt siden jeg var liten."

  Qamar
  Deltaker, opprinnelig fra Somalia
 • "Jeg er så takknemlig for å få lov til å være med. Vi har også hatt digital språktrening, det er veldig bra - jeg har lært mye. Jeg ønsker å lære så mye norsk jeg kan, derfor er det så fint å være med på språktreningen, også fordi det er ulike nivåer. "

  Jessa Radziun
  Deltaker, opprinnelig fra Filipinene

Bli med inn bak dørene!

Hos Hothaeil lærer kvinner det de ikke lærer i hjemlandet

Hothaeil Alhefel startet integreringsprosjektet «Kvinner i sentrum» i 2017. Ved første samling hadde de 40 deltakere. I dag er de 151.

Et fargerikt fellesskap med glede og latter

Under de fargerike paraplyene i byparken møtes kvinner i alle aldre - samlet på tvers av språk, kultur og fødested. En felles sommeravslutning, med feiring av innsats og markering av fellesskap.