Vi har åpnet!

Ta med deg familie og venner for å oppleve huset fra innsiden. Det er på tide gjøre drømmer til virkelig og fylle huset med fantastiske aktiviteter!

Velkommen inn!

Covid-19: Vi tar fortløpende restriksjoner og hensyn på huset tilpasset situasjonen. Vi jobber daglig med å kunne holde aktivitetene åpent i trygge omgivelser med gode rammer. Ta kontakt for oppdatert informasjon og anbefalinger vi har. Vi har tiltak og retningslinjer for både de som låner rom, holder i aktiviteter, besøkende, frivillige og rutiner for ansatte. 

Huset og visjonen vår!

Kirkens Bymisjon, Nabolagshuset, Petersborg har som mål å bli Ensjøs mest levende møteplass for nærmiljøet, med ulike aktiviteter og tilbud for naboene i området. Huset er prioritert for barn og unge.

Les om Nabolagshuset her!

Kjapp 1,2 og 3 om hvordan starte en aktivitet

  • 1.

    Har du kunnskap om noe som du mener andre burde kunne noe om eller som du kunne tenkt deg å lære bort? Eller har du en idé eller drøm som du ønsker å samarbeide med andre om? Tenk ut noe du ønsker å gjøre, det er garantert flere som vil bli med!

  • 2.

    Send oss en mail med kort informasjon om hva ideen din er. Sammen finner vi et passende rom på huset og hjelper deg med å skape et tilbud for nabolaget. Vi gir deg også en bruksanvisning til hvordan du kan markedsføre og spre ordet.

  • 3.

    Siste steg er at vi legger ut informasjon om at tilbudet vil skje på huset i våre kanaler, og så er du i gang!