Utleie av lokaler og møterom

Nabolagshuset rommer fargerike lokaler som passer til ulike arrangementer, alt fra små møter til store selskap. Vi ønsker spesielt velkommen til alle aktiviteter, møter eller arrangementer som bidrar til en positiv utvikling av nærmiljøet. Vi tilbyr også utleie av lokaler til private arrangementer.

 

Våre rom!

Se romplanen her! 

Det rosa rommet: Dette rommet er et helt unikt rom og fungerer som husets storsal. Det egner seg for eksempel til korøvelser, fester, konfirmasjoner, navnefest, dåp, bryllup, yoga, dans, barnebursdag, konferanse, utstilling, foredrag, konserter og mer.

Det gule rommet: Det gule rommet er i 2. etg i huset og er et koselig og romslig rom som egner seg til alt fra selskaper som konfirmasjon, navnefest og dåp, til ulike kurs og konferanser.

Loftet: Dette utrolig kule rommet er først og fremst et rom for barn og unge. Dette er deres fristed, her skjer det mye gøy i løpet av en uke! Det er mulig å leie rommet for å ha møter, fester, bursdager eller annet.

Det grønne møterommet: Dette rommet egner seg veldig godt til møter, med en stor skjerm og et langt møtebord.

Det oransje rommet: Dette rommet er malt i Kirkens Bymisjonens farger, og er et livlig rom. Rommet egner seg også godt til møter, med tilgang til projektor og langbord.

Det knæsj rosa rommet: Dette rommet er også kjent som husets hobbyrom, og er et livlig rom i 2 etg hvor kreativiteten kan blomstre. Naboer kan låne rommet, for eksempel til å starte opp en kreativ aktivitet, ha syverksted eller verksted for annet håndarbeid.
 
Musikkstudio: Vi har et fantastisk musikkrom i kjelleren med tilgang til trommer, keyboard, akustisk gitar, el-gitar og mer! Her tilbyr vi aktiviteter for barn og unge. I tillegg kan naboer låne rommet til å øve, jamme, ha innspillinger eller produsere for eksempel podcast.

Uteområdet: I den flotte hagen vår passer det perfekt å samle venner og familie til en sommerfest, barnebursdag eller en annen anledning. Her vil det også være mulig å arrangere markeder og andre kule aktiviteter. PS: Sammen med Hagelaget (link til hagelaget i hva skjer her) på Nabolagshuset, Petersborg kan du dele hagegleden!

Ønsker du å booke et rom? Har du behov for bistand underveis i selskap? Våre lokale ungdommer kan bidra med alt fra opp- og nedrigg til vertskap og aktiviteter for barn! Send en e-post med informasjon om: Navn, adresse, telefonnummer, anledning, dato, tidsrom og eventuelt annen informasjon det er lurt for oss å vite.