Utleie av lokaler og møterom

Vi ønsker at alle som låner, leier og bruker lokaler hos oss bidrar til vår visjon gjennom sine aktiviteter og arrangementer. Vi ønsker velkommen til alle aktiviteter, møter eller arrangementer som bidrar til en positiv utvikling av nærmiljøet. Dette danner grunnlaget for våre ulike kategorier med leietakere.

Våre rom!

Se romplanen her! 

Ønsker du å booke et rom? Send en e-post med informasjon om: Navn, adresse, telefonnummer, anledning, dato, tidsrom og eventuelt annen informasjon det er lurt for oss å vite.

Uteområdet: Her kommer det møbler og det skal i løpet av sommeren plantes og tilrettelegges sammen med naboer. Det vil her være mulig å arrangere fester, markeder eller andre kule aktiviteter. Vi planlegger å bygge en liten scene med tiden, og ønsker at folk bare kommer for å henge her i sola med hverandre og oss.

Det rosa rommet: Dette rommet er et helt unikt rom og fungerer som husets storsal. Det egner seg for eksempel til korøvelser, fester, konfirmasjoner, bryllup, yoga, barnebursdag, konferanse, foredrag og konsert.

Det lilla rommet: Et hyggelig rom med god miks av gammelt og nytt. Her kan man blant annet ha møter, slappe av, lese bok og spille brettspill.

Det oransje rommet: Dette rommet er malt i Kirkens Bymisjonens farger, og er et livlig og lystig rom. Her er det utstyr for å holde møter eller andre festligheter, men man kan også ha syverksted eller verksted for annet håndarbeid. Det vil snart også komme en projektor i dette rommet.

Musikkstudio: Dette rommet skal selveste Poprommet tilby musikk- og sangundervisning. I tillegg kan naboer låne rommet til å øve, jamme, ha innspillinger eller produsere for eksempel podcast.

Miniverkstedet: Dette rommet vil ha en arbeidsbenk og diverse utstyr slik at folk kan komme innom å bygge nytt eller fikse gammelt.

Impact StartUp – fellesrom: I 2. etasje har Impact StartUp sine kontorlokaler, men deler av lokalene kan lånes og brukes etter kl.16.00 til leksehjelp og/eller møter.

Impact StartUp – møterom: Rommet kan lånes etter kl. 16.00 til leksehjelp og/eller møter.

Loftet: Dette utrolig kule rommet er først og fremst et rom for barn og unge. Dette er deres fristed og her skal vi planlegge mye gøy sammen fremover. Det er mulig å leie rommet for å ha møter, fester eller annet.

Utstyrslager: Det vil være et lager på huset med diverse utstyr som kommer til å bli tilgjengelig for at naboer kan låne. Dette er for eksempel utstyr til arrangementer, bakgårdsfester og markeder.