Heggeli

barnehjem og familiebaser

Heggeli barnehjem har vært drevet av Kirkens Bymisjon siden 1963. Barnehjemmet er godkjent som privat barneverninstitusjon og har plass til fem barn i alderen 2-12 år ved inntak.

Barnehjemmet gir et langsiktig omsorgstilbud etter miljøterapeutiske prinsipper til barn som barnevernet har overtatt omsorgen for. Vi tar også imot barn som trenger midlertidig plassering eller hjelpetiltak etter barnevernloven.

Vi tilbyr beredskap døgnet rundt for familiebasene som er knyttet til institusjonen. Heggeli har også et åpent, månedlig tilbud til foreldre som har barn i fosterhjem eller på institusjon, kalt Foreldrestøtten.

Vi søker motiverte par!

Klikk her for å lese mer
Glade barn jubler og sitter i en stor huske.Glade barn jubler og sitter i en stor huske.

Barnehjem – endring med omsorg

Setter pris på det livet jeg har

Noshin Akhtar vokste opp på barnehjem og i et forsterket fosterhjem. Hun er takknemlig for det livet har gitt henne.

Skaper et trygt hjem for utrygge barn

To ganger har Britt Olaussen og Torbjørn Andresen åpnet sitt hjem for barn som har opplevd alvorlig omsorgssvikt. Fosterforeldrene skaper trygghet og forutsigbarhet i kaotiske liv.

Statue som uttrykker samhold, styrke og håp.

Da jeg ble fostersøster

“Oppfølgingen er viktig både for ungene og for oss. Særlig da vi var ferske fosterforeldre var det en god støtte å ha.” - Fosterforeldre

Barneverntiltak

Les mer om Barneverntiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Avdelingsleder