Stovner Frivilligsentral

Stovner Frivilligsentral er et sted for deg som ønsker å gjøre noe meningsfylt for andre mennesker og skape et godt lokalsamfunn i Bydel Stovner.

Stovner frivilligsentral drives av Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo i samarbeid med Bydel Stovner. Vi følger Kirkens Bymisjons visjon om at mennesker i byen skal erfarer respekt, rettferdighet og omsorg – med rom for alle.

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg sammen med andre. Som frivillig hos oss er du med å skape meningsfylte aktiviteter for andre mennesker i bydelen, og samtidig bli kjent med positive mennesker du ellers ikke ville møtt.

Vi legger til rette for at alle Stovners innbyggere, uansett alder, kan få bruke sine ressurser. Sammen kan vi skape mangfoldige og spennende aktiviteter. Vi ønsker å ha kontakt med skoleelever og studenter, eldre og folk som er i og utenfor arbeidslivet.

Stovner frivilligsentral drives av Kirkens Bymisjon i samarbeid med Bydel Stovner

• Sparebankstiftelsen DNB
  • Felles introduksjonsprogram i Groruddalen
  • Nettverket av frivilligsentralen i Kirkens Bymisjon Oslo
  • Nettverket av frivilligsentraler i Oslo
  • Nettverket av besøkstjenester i Oslo
  • Groruddalen Rotary Klubb
  • Skiforeningen
  • Home-Start Norge

Følg oss på Facebook

Frivilligsentraler

Les mer om Frivilligsentraler

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

Fossum kirke