Stovner frivilligsentral

Stovner frivilligsentral er et sted for deg som ønsker å gjøre noe meningsfylt for andre mennesker og skape et godt samfunn i Oslo og Bydel Stovner.

Kontakt oss »»

Stovner frivilligsentral driver av Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo i samarbeid med Bydel Stovner. Vi følger Kirkens Bymisjons visjon om at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg – med rom for alle.

Ung engasjert frivillig!

Filmen Ung Engasjert Frivillig, ble laget i 2017 i forbindelse med prosjektet Familieferie på Stovner. 55 unge frivillige fra hele Oslo mellom 18 og 30 år har bidratt i prosjektet. I denne filmen forteller de om sine erfaringer som frivillige, og om hva de sitter igjen med av opplevelser de har hatt sammen med barnefamiliene. Prosjektet fikk i desember 2017 videre støtte til 3 nye år fra Sparebankstiftelsen DNB.

Stovner frivilligsentral drives av Kirkens Bymisjon i samarbeid med Bydel Stovner

• Sparebankstiftelsen DNB
  • Felles introduksjonsprogram i Groruddalen
  • Nettverket av frivilligsentralen i Kirkens Bymisjon Oslo
  • Nettverket av frivilligsentraler i Oslo
  • Nettverket av besøkstjenester i Oslo
  • Groruddalen Rotary Klubb
  • Skiforeningen
  • Home-Start Norge

Følg oss på Facebook

Frivilligsentraler

Les mer om Frivilligsentraler

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

Fossum kirke