Gi og få til gjensidig glede

Vi vil bidra til at Ullern er bydelen med det varme hjertet. Til oss kan du komme for å bidra, eller motta støtte fra våre frivillige.

Se vårprogrammet for 2024 her


Dette er Ullern Frivilligsentral:

Ut fra det lille røde huset i Hoffsveien 25, vårt samlingspunkt, treffes mange medmennesker som er med å bidra til økt livskvalitet, glede og samhold i Bydel Ullern. På Ullern Frivilligsentral møter du et mangfoldig og fargerikt fellesskap, som bidrar til samhold, glede, livskvalitet, mening og positiv energi i lokalmiljøet.

Ullern Frivilligsentral eies av Kirkens Bymisjon og drives i samarbeid med Bydel Ullern.
Se reportasjen om oss:

Myndiggjøring av enkeltmennesker – få frem ressursene

Ullern Frivilligsentral jobber for at menneskene i bydelen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Vi fastholder at mennesker er like mye verd, men ulike, og vi ønsker at ethvert menneske blir møtt med respekt og forventning. Respekt for hvem vi er og forventning til hva vi kan. Ingen er bare det du ser.

Les om flere av Ullern Frivilligsentrals frivillige i vårt magasin ‘Frivillighet i praksis – en bærebjelke for enkeltmennesker og samfunnet

 

Handlehjelp Hemal er i butikken og i ferd med å finne fram appelsiner som står på handlelista

Frivillig som handlehjelp for Kirkens Bymisjon

— Det er en krisesituasjon i hele verden. Vi må hjelpe hverandre, sier frivillig Hemal. Han handler mat for Ragna (90).

Jul på Ullern

Mange av Kirkens Bymisjons julearrangementer er flyttet ut. Ullern Frivilligsentral inviterte bydelens flyktninger ut i desembermørket til gløgg, grøt og gaver.

Adrina, Viana og Navid viser fram påskeeggene de har fått

Deler ut påskeegg til barnefamilier

— Jeg klarer ikke å vente! roper Adrina (7) når hun får en sniktitt oppi posen med påskeegg fra Kirkens Bymisjon. Over hele landet jobber organisasjonen nå på nye måter for å nå ut til barn, unge og familier.

Samarbeidspartnere

Trykk her