Gi og få til gjensidig glede

Vi vil bidra til at Ullern er bydelen med det varme hjertet. Til oss kan du komme for å bidra, eller motta støtte fra våre frivillige.

Nye aktiviteter under Covid-19

Vil du ha en telefonvenn eller trenger du handlehjelp? Eller vil du melde deg som frivillig?

Les mer her!
Handlehjelp Hemal er i butikken og i ferd med å finne fram appelsiner som står på handlelista

Frivillig som handlehjelp for Kirkens Bymisjon

— Det er en krisesituasjon i hele verden. Vi må hjelpe hverandre, sier frivillig Hemal. Han handler mat for Ragna (90).

Adrina, Viana og Navid viser fram påskeeggene de har fått

Deler ut påskeegg til barnefamilier

— Jeg klarer ikke å vente! roper Adrina (7) når hun får en sniktitt oppi posen med påskeegg fra Kirkens Bymisjon. Over hele landet jobber organisasjonen nå på nye måter for å nå ut til barn, unge og familier.

Jul på Ullern

Mange av Kirkens Bymisjons julearrangementer er flyttet ut. Ullern Frivilligsentral inviterte bydelens flyktninger ut i desembermørket til gløgg, grøt og gaver.

Dette er Ullern Frivilligsentral:

Ingen kan hjelpe alle – men alle kan hjelpe en! –  oppdag nye sider ved livet, del gleder og sorger, gi og ta imot!

Ut fra det lille røde huset i Hoffsveien 25, vårt samlingspunkt, treffes mange medmennesker som er med å bidra til økt livskvalitet, glede og samhold i Bydel Ullern. På Ullern Frivilligsentral møter du et mangfoldig og fargerikt fellesskap, som bidrar til samhold, glede, livskvalitet, mening og positiv energi i lokalmiljøet.

Ullern Frivilligsentral eies av Kirkens Bymisjon og drives i samarbeid med Bydel Ullern.

Myndiggjøring av enkeltmennesker – få frem ressursene

Ullern Frivilligsentral jobber for at menneskene i bydelen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Vi fastholder at mennesker er like mye verd, men ulike, og vi ønsker at ethvert menneske blir møtt med respekt og forventning. Respekt for hvem vi er og forventning til hva vi kan. Ingen er bare det du ser.

Trykk her