Gi og få til gjensidig glede

Vi vil bidra til at Ullern er bydelen med det varme hjertet. Til oss kan du komme for å bidra, eller motta støtte fra våre frivillige.

Klikk her for å se årets sommeraktiviteter:

Ullern Frivilligsentral Sommeraktiviteter 2021 A4

Nye aktiviteter under Covid-19

Vil du ha en telefonvenn eller trenger du handlehjelp? Eller vil du melde deg som frivillig?

Les mer her!

Gir gamle ting nye hjem

Ullern Frivilligsentral pusser opp skatter fra loft, kjellere og søppeldynga. Slikt skapes bærekraft i form av norskopplæring, arbeidstrening og gjenbruk.

Handlehjelp Hemal er i butikken og i ferd med å finne fram appelsiner som står på handlelista

Frivillig som handlehjelp for Kirkens Bymisjon

— Det er en krisesituasjon i hele verden. Vi må hjelpe hverandre, sier frivillig Hemal. Han handler mat for Ragna (90).

Jul på Ullern

Mange av Kirkens Bymisjons julearrangementer er flyttet ut. Ullern Frivilligsentral inviterte bydelens flyktninger ut i desembermørket til gløgg, grøt og gaver.

Dette er Ullern Frivilligsentral:

Ingen kan hjelpe alle – men alle kan hjelpe en! –  oppdag nye sider ved livet, del gleder og sorger, gi og ta imot!

Ut fra det lille røde huset i Hoffsveien 25, vårt samlingspunkt, treffes mange medmennesker som er med å bidra til økt livskvalitet, glede og samhold i Bydel Ullern. På Ullern Frivilligsentral møter du et mangfoldig og fargerikt fellesskap, som bidrar til samhold, glede, livskvalitet, mening og positiv energi i lokalmiljøet.

Ullern Frivilligsentral eies av Kirkens Bymisjon og drives i samarbeid med Bydel Ullern.

Myndiggjøring av enkeltmennesker – få frem ressursene

Ullern Frivilligsentral jobber for at menneskene i bydelen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Vi fastholder at mennesker er like mye verd, men ulike, og vi ønsker at ethvert menneske blir møtt med respekt og forventning. Respekt for hvem vi er og forventning til hva vi kan. Ingen er bare det du ser.

Trykk her