Dette gjør vi i Tøyenkirken

Les mer om forskjellige kurs og tilbud i regi av Tøyenkirken.

En sosialarbeider og en tolk går hver tirsdag oppsøkende i bykjernen i Oslo sentrum, dvs. Grønland, Tøyen, Oslo S, Karl Johans gate, Nationalteateret, Majorstuen, Carl Berner og Grunerløkka. Klokka 15 følger vi de som har behov for det til helsesenteret for papirløse, et tiltak som drives av Bymisjonen i samarbeid Røde Kors. Oppmøtet skjer ved tigeren utenfor Oslo S klokka 15.

Vi har en følgetjeneste til ulike hjelpeapparat, legevakt, ambassade, politi, m.m.

Vi tilbyr forskjellige kurs (språkkurs og strikkekurs) og arbeidsveiledning (hjelp med cv, skattekort, NAV, Caritas, m.m) og arbeidsformidling. Engelskkurs i Herslebsgate 43, torsdager kl. 16-18.

Vi har også åpnet et vaskeri for fattige tilreisende i kjelleren i Bymisjonsenteret i Tøyenkirken, som har åpent mandager 9-17 og torsdager 14-19.

Hver mandag bidrar vi under ByFrokost, som også har åpent lørdag og søndag klokka 9-12.

Vi arrangerer og deltar på temakvelder, konserter, konferanser og ulike institutt, blogger og deltar i ulike samarbeidsforum.