Vår Frue – Åpen Kirke

Vår Frue - åpen kirke er et fantastisk møtested midt i hjertet av Trondheim. Drevet av Kirkens Bymisjon ved hjelp av over 200 frivillige, greier vi å holde kirka åpen hver dag hele året.

Kirka er et unikt møtested med mer enn 170 000 besøkende årlig – turister og studenter, unge og gamle, musikere, barnehager på tur, husløse, rike og fattige.

Her tennes 50 000 lys hvert år.

Våre frivillige gjør en fantastisk innsats for å drive åpen kirke midt i hjertet av Trondheim, og bidrar til en atmosfære av inkludering, varme og mangfold

Kirkens Bymisjon driver Vår Frue – åpen kirke på oppdrag fra Nidaros Domkirke og Vår Frue menighet.

Vår visjon er å være omsorgskirke.

Verdier

• Mot
  • Nærvær
  • Raushet
  • Tro

Vår Frue kirke er et sted for å møte andre mennesker, for å drikke en kopp kaffe, for å tenne lys, høre på musikk, for å be, for å søke ly. Her bygges broer mellom mennesker.

Byen vår er beriket med et åpent og annerledes rom!

Følg oss på Facebook

Åpen kirke

I våre åpne kirker kan du tenne lys, be, møte andre mennesker og finne fellesskap, søke ly, få et måltid eller en kaffekopp. Våre kirker er møtesteder for mennesker i byen.

Les mer om Åpen kirke

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim

• Åpningstider

Mandag 12 – 18
    Tirsdag 09 – 18
    Onsdag 09 – 18
    Torsdag 09 – 20
    Fredag 09 – (nattåpent)
    Lørdag (nattåpent) – 21
    Søndag 09 – 18

Endrede åpningstider kan forekomme.

• Postadresse

Vår Frue – Åpen Kirke