Bli Raus bedrift i Bergen

Raus bedrift er en giverordning i Bergen, som skal sikre langsiktighet hos de tiltakene til Kirkens Bymisjon som drives av innsamlede midler. Vil din bedrift være med på laget?

Bedriften binder seg til et årlig beløp (minstebeløp kr 20 000), men kan når som helst si opp avtalen. Bedriften kan velge mellom følgende:

• Kr 20 000 – 500 rusavhengige kan få en varm og næringsrik middag og et måltidsfellesskap i en tøff hverdag.
  • Kr 20 000 – En familie kan få tildelt en egen familiekontakt som hjelper med avlastning, praktisk
    hjelp eller andre behov familien har i en sårbar periode.
  • Kr 24 000 – 6 klienter får gratis rettshjelp som kan medføre mer forutsigbar økonomi, fast bolig, rusfri tilværelse.
  • Kr 40 000 – En ungdom kan få tett og forebyggende oppfølging i en utfordrende fase hvor fallhøyden er stor.

Som Raus bedrift får din bedrift:

• Raus bedrift-diplom
  • Nyhetsbrev fire ganger årlig
  • Årlig samling med andre rause bedrifter
  • Alle Rause bedrifter får en velkomstgave bestående av 6 kaffekopper fra Kirkens Bymisjon.

Ta kontakt med innsamlingsleder Tine på e-post tine@skbb.no dersom du har spørsmål eller vil vite mer!

Bli Familiekontakt

Gjennom å være frivillig i Home-Start Familiekontakten kan du gjøre en forskjell for barn og foreldre i byen vår.