Bli Raus bedrift i Bergen

Raus bedrift er en giverordning i Bergen, som skal sikre langsiktighet hos de tiltakene til Kirkens Bymisjon som drives av innsamlede midler. Vil din bedrift være med på laget?

Bedriften kan velge mellom forskjellige alternativer hvis dere ønsker å bli en Raus bedrift hos oss.

• Rusavhengige kan få en varm og næringsrik middag og et måltidsfellesskap i en tøff hverdag.
  • En familie kan få tildelt en egen familiekontakt som hjelper med avlastning, praktisk hjelp eller andre behov familien har i en sårbar periode.
  • Klienter får gratis rettshjelp som kan medføre mer forutsigbar økonomi, fast bolig, rusfri tilværelse.
  • Ungdommer kan få tett og forebyggende oppfølging i en utfordrende fase hvor fallhøyden er stor.

Som Raus bedrift får din bedrift:

• Raus bedrift-diplom
  • Nyhetsbrev fire ganger årlig
  • Årlig samling med andre rause bedrifter
  • Alle Rause bedrifter får en velkomstgave bestående av kaffekopper fra Kirkens Bymisjon.

Ta kontakt med næringslivskontakt Kjetil Sælen på e-post kjetil.saelen@skbb.no og telefon 41 00 35 00 dersom du har spørsmål eller vil vite mer!