Vil du være frivillig hos Kirkens Bymisjon i julen?

Kirkens Bymisjon har en rekke arrangementer og støttetiltak for mennesker som av ulike grunner opplever julen som vanskelig. Nå kan du melde deg for å være med på laget som frivillig.

Gjennom en rekke arrangementer og støttetiltak ønsker vi å gi lys i mørket til mennesker som av ulike grunner opplever juletiden som vanskelig. Noen av frivilligoppgavene er mer praktisk orientert, mens andre er basert på det miljøskapende og sosiale. Felles for alle oppgavene er gleden ved å treffe mennesker, og det å være med på å skape gode opplevelser sammen med andre.

Vi registrerer interesserte fortløpende!

Norsk Råkk spilte på fest i børsparken

Nabolagsfest for tiende året

- I år fyller festen her i Børsparken 10 år. Så det blir bursdagskake! forteller leder for Møtestedet Kari Gran til jubel fra langbordene.

Vi trenger frivillige til viktig innsats på Oslo S

Det er ikke alle som skal rekke et tog, shoppe eller drikke kaffe på Oslo S. Også mange mennesker som opplever større og mindre livskriser søker hit. Disse menneskene ønsker Kirkens Bymisjon å være tilstede for, men vi trenger frivillige for å klare det.