Kragerø

Vi arbeider for mennesker i Kragerø som er rusavhengige, syke, ensomme eller som har økonomiske utfordringer.

Vårt arbeid i Kragerø

Noen ganger er det en åpen dør, en pose med mat, en god samtale, et smil eller et godt håndtrykk som skal til for å gjøre dagen litt bedre.

På Bymisjonskafeen er alle hjertelig velkomne og vi synes det er hyggelig at mange mennesker i Kragerø treffes på kafeen.  35 frivillige og en kafeleder legger ned stor innsats for å ta imot alle gjester som kommer med respekt, omsorg og servere velsmakende mat og drikke.

På kafeen er det også et sted for lystenning.

Vi serverer varme og kalde retter i tillegg til at vi deler ut matposer. Delecto henter mat rundt i lokale butikker som vi deler ut.

Vi har tilbud om ettervern for de som har vært i behandling for sin rusavhengighet og tilbud om sykkelturer for eldre eller andre som trenger å bli invitert på tur. Kirkens Bymisjon har også containere hvor alle kan levere alle slags tekstiler, klær, vesker og sko som gir oss inntekt.

Her er våre støttespillere i Kragerø

Kirkens Bymisjon Kragerø

Kari Sveberg