Handlekurv

Håndlaget brosje laget av gjenbruksmaterialer. Diameter er ca 6 cm

kr 250,–

Skinnarmbånd – brun

Bred enkel reim og sølvlås. Preget med teksten Ingen er bare det du ser. Leveres også i svart.

Skinnarmbånd – brun

Fra 250,–
stk

Handlenett «Ingen er bare det du ser»

Et nett håndsydd i bomull med teksten Ingen er bare det du ser trykket på. Hanken er ca 40 cm lang.

Handlenett «Ingen er bare det du ser»

Fra 249,–

Oransje hjerte pin

Et vakkert symbolprodukt i Kirkens Bymisjons oransje farge. Hjertet er ca 2x2 cm, laget i glass og festet med messingbelagt pin

Oransje hjerte pin

kr 98,–

Opptenningskongler

Et søtt håndlaget bærekraftig gjenbruksprodukt, med kongler fra marka og lysrester fra nærmiljøet.

Opptenningskongler

kr 145,–

Brosje Sky

Pynt deg i regnbuens vakre farger med en symbolsk pin som passer til alt. Håndlaget i ullfilt og satengbånd. Størrelse ca 4 x 5 cm.

Brosje Sky

kr 95,–

Skinnarmbånd – svart

Bred enkel reim med sølvlås. Preget med teksten Ingen er bare det du ser. Leveres også i brun.

Skinnarmbånd – svart

Fra 250,–

Armbånd med sykkeldeler

"Sammen", et håndlaget armbånd av skinn og sykkeldel. Leveres i eske.

Armbånd med sykkeldeler

"Sammen", et håndlaget armbånd av skinn og sykkeldel. Leveres i eske.

Fra 200,–

Nøkkelring – Regnbuemann

Regnbuemannen er et samarbeid mellom vårt Byverksted og innsatte ved Haugesund fengsel. Full lengde er ca 11 cm.

Nøkkelring – Regnbuemann

kr 70,–

Armbånd med sykkeldel

"Kjedet" - et håndlaget armbånd av skinn og sykkelkjede-del. Leveres i eske

Armbånd med sykkeldel

"Kjedet" - et håndlaget armbånd av skinn og sykkelkjede-del. Leveres i eske

Fra 200,–

Armbånd i flettet skinn – mørk brun

Enkel reim i flettet skinn, montert med magnetisk lås i sølv. Leveres også i lys brun.

Armbånd i flettet skinn – mørk brun

Fra 300,–

Oransje skjerf pin

Pynt deg med en symbolsk pin for et varmere samfunn. Håndlaget i ullfilt. Størrelse ca 6 x 6 cm. Selges enkeltvis.

Oransje skjerf pin

kr 120,–

Sminkepung

Håndlaget sminkepung eller håndveske i lin med silketrykk i ulike motiv.

Sminkepung

Håndlaget sminkepung eller håndveske i lin med silketrykk i ulike motiv.

Fra 299,–

Toalettmappe denim

Redsign av denimstoff og gamle jeans. Størrelse: 23 x 15 cm.

Toalettmappe denim

Redsign av denimstoff og gamle jeans. Størrelse: 23 x 15 cm.

kr 250,–

17. mai pin

17. mai pin

Hipp hurra! Denne vakre pin er håndlaget av glass i det norske flaggets farger, og kan brukes år etter år. Pin'en er ca 2 cm i diameter, montert med en rød sløyfe og festet med messingbelagt pin.

kr 140,–