Spenn, Oslo

SPENN er et aktivitets-, kunst og arbeidstilbud hos Kirkens Bymisjon for mennesker som ikke finner sin plass i det ordinære arbeidslivet. Prosjektet er bygget på en sterk tro om at i alt som har gått i stykker ligger det håp.

Arbeiderne lærer å lage vakre glassengler og ulike keramikkgjenstander. De må skrive kontrakt og mottar honorar, men under andre forutsetninger enn i det ordinære arbeidslivet. Arbeidsdagen tilpasses den enkelte og målet er økt livskvalitet og styrket selvtillit.
Du kan lese mer om Spenn på nettsiden vår https://kirkensbymisjon.no/spenn/

Produkter fra Spenn

Hjerteskål i keramikk – prismegrønn

Hjerteskål i keramikk – prismegrønn

Hjerteskål i keramikk – rosetekstur

Håndlaget dekorativ hjerteformet skål laget i keramikk. Fås i flere farger. Pris pr stk.

Hjerteskål i keramikk – rosetekstur

Hjerteskål i keramikk – rød

Hjerteskål i keramikk – rød

Firkantet skål i keramikk – petrolblå

Håndlaget i keramikk. Selges enkeltvis

Firkantet skål i keramikk – petrolblå

Håndlaget i keramikk. Selges enkeltvis

Hvit due

Håndlaget due i keramikk. Den er ca 12 cm. Bånd for oppheng medfølger

Hvit due

Håndlaget due i keramikk. Den er ca 12 cm. Bånd for oppheng medfølger

kr 85,–

Hjerter i keramikk – rosa

Leveres i pakke med to stk. Finnes i flere farger.

Hjerter i keramikk – rosa

Leveres i pakke med to stk. Finnes i flere farger.

Fugler i keramikk – rosa

Leveres i pakke med 2 stk. Finnes i flere farger

Fugler i keramikk – rosa

Leveres i pakke med 2 stk. Finnes i flere farger

Handlenett – tanker om arbeid

Ordene på nettet er arbeidernes egne tanker om forholdet til jobben sin. Størrelse 38 x 42 cm, og hank på ca 60 cm.

Handlenett – tanker om arbeid

kr 100,–

Engler i glass 3pk – grønn sjablong

En samling med 3 stk engler, 8 cm høye, med oppheng. Leveres i flere fargekombinasjoner.

Engler i glass 3pk – grønn sjablong

Engel i glass – grønn

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm høy og finnes i flere farger med en unik sjablong på hver engel. Selges enkeltvis.

Engel i glass – grønn

Engler i glass 3pk – blå sjablong

En samling med 3 stk engler, 8 cm høye, med oppheng. Finnes i flere fargekombinasjoner.

Engler i glass 3pk – blå sjablong

Engel i glass – blå

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm lang og finnes i flere farger og mønster, alle unike på hver sin måte. Selges enkeltvis.

Engel i glass – blå

Engel i glass – snøkrystall

Engel i glass – snøkrystall

Engel i glass – hjerte

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm lang og finnes i flere farger og mønster, hver med sitt eget uttrykk. Selges enkeltvis.

Engel i glass – hjerte

Fugler i keramikk – akva

Fugler i keramikk – akva

Hjerter i keramikk – akva

Hjerter i keramikk – akva

Skål i keramikk

Nydelig skål som er laget i støpeleire. Leveres enkeltvis

Skål i keramikk

Nydelig skål som er laget i støpeleire. Leveres enkeltvis

kr 145,–

Kopp i keramikk

Et nydelig kaffekrus uten hank, eller om du vil bruke den som en vase. Finnes i flere fargevarianter. Leveres enkeltvis.

Kopp i keramikk

Fra 165,–

Hjerteskål i keramikk – rød med mønstret

Håndlaget dekorativ hjerteformet skål laget i keramikk. Fåes i flere farger. Pris pr stk.

Hjerteskål i keramikk – rød med mønstret

Vase – firkantet

Dekorativ vase støpt og dekorert for hånd.

Vase – firkantet

Dekorativ vase støpt og dekorert for hånd.

Fra 360,–

Bølgevase

Vakker vase med bølgeform, laget i støpeleire og glasert i to lag med fin fargenyanse, påført med pensel

Bølgevase

Fra 360,–

Pinnsvin

Et dekorativt lite pinnsvin som serverer tannpirkere på en festlig måte.

Pinnsvin

Et dekorativt lite pinnsvin som serverer tannpirkere på en festlig måte.

Skål i hjerteform, liten

Nydelig skål formet som et hjerte, laget i støpeleire. Leveres i flere farger og to ulike størrelser. Selges enkeltvis

Skål i hjerteform, liten

Fra 180,–