Spenn, Oslo

SPENN er et aktivitets-, kunst og arbeidstilbud hos Kirkens Bymisjon for mennesker som ikke finner sin plass i det ordinære arbeidslivet. Prosjektet er bygget på en sterk tro om at i alt som har gått i stykker ligger det håp.

Arbeiderne lærer å lage vakre glassengler og ulike keramikkgjenstander. De må skrive kontrakt og mottar honorar, men under andre forutsetninger enn i det ordinære arbeidslivet. Arbeidsdagen tilpasses den enkelte og målet er økt livskvalitet og styrket selvtillit.
Du kan lese mer om Spenn på nettsiden vår https://kirkensbymisjon.no/spenn/

Produkter fra Spenn

Hjerteskål i keramikk – gul

Håndlaget dekorativ hjerteformet skål laget i keramikk. Fåes i flere farger. Pris pr stk.

Hjerteskål i keramikk – gul

kr 110,–

Hjerteskål i keramikk – rose tekstur

Hjerteskål i keramikk – rose tekstur

kr 110,–

Hengende engel i glass – snøkrystall

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm lang og finnes i flere farger og mønster, alle unike på hver sin måte (selges enkeltvis)

Hengende engel i glass – snøkrystall

Hengende engel i glass – valentin

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm lang og finnes i flere farger og mønster, hver med sitt eget uttrykk (selges enkeltvis).

Hengende engel i glass – valentin

Hengende engel i glass – grønn

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm høy og finnes i flere farger med en unik sjablong på hver engel

Hengende engel i glass – grønn

Hengende engel i glass – rød

Glassengel med oppheng. Engelen er 11 cm lang og finnes i flere farger med unik sjablong på hver engel

Hengende engel i glass – rød

Liten skål i keramikk

Blomsterformet håndlaget keramikkskål. De er praktiske som skål til bær, bordsalt eller til telys. Denne varianten har en struktur i glasuren. Leveres i flere farger.

Liten skål i keramikk

kr 95,–

Påskepynt i keramikk

Leveres i eske med 3 stk

Påskepynt i keramikk

Leveres i eske med 3 stk

kr 150,–

Leveres i eske med 3 stk i vakre pastellfarger

Leveres i eske med 3 stk i vakre pastellfarger

kr 150,–

Fugler i keramikk

Fugler i keramikk

Hjerter i keramikk

Hjerter i keramikk

Leveres i en eske med 2 stk. Finnes i flere farger

Leveres i en eske med 2 stk. Finnes i flere farger

Handlenett – tanker om arbeid

Handlenett – tanker om arbeid

Ordene på nettet er arbeidernes egne tanker om forholdet til jobben sin. Å ha en jobb å gå til kan bety mye forskjellig for den enkelte.

kr 100,–

Engler i glass – sjablong