Vil du bidra i Nattåpen kirke i Oslo?

Kan du være en tålmodig og tydelig vert for et stille kirkerom midt i Oslo sentrum? Da trenger vi deg!

Vi søker frivillige som:

• møter menneskers åndelige og eksistensielle spørsmål med åpenhet
• viser medmenneskelighet og omsorg for mennesker i ulike livssituasjoner
• er interessert i læring og utvikling
• gjerne har erfaring med annet sosialt arbeid

Vi tilbyr:

• inntakskurs
• oppfølging og veiledning av alle frivillige
• seminarer og verksteder
• en meningsfull og spennende tjeneste

Frivillige binder seg til å være vert i snitt hver tredje uke. Døgnet fra fredag til lørdag er delt inn i tre økter: Fredag ettermiddag, fredag kveld og natt til lørdag. Det forutsettes at frivillige veksler mellom alle øktene, noe som innebærer nattøkt i gjennomsnitt hver 9. uke.

Er du med?

Fyll ut skjemaet i bunn av denne siden, så tar vi kontakt med deg. Ved spørsmål kontakt prosjektleder Elisabeth Rygg
på tlf: 40 41 90 48 eller e-post: er648@kirken.no

Åpen kirke er et samarbeid mellom Domkirken menighet og Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo. Frivillige holder kirken åpen fredag kveld og natt til lørdag.

Unge frivillige på Stivner kaster ball på plenen.

«Familieferie på Stovner» fikk 2 mill. kroner – og fortsetter

Nå kan prosjektet Familieferie på Stovner fortsette i lang tid! Prosjektet har nettopp mottatt 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen. Prosjektet utvikler ferie- og fritidstilbud til familier som ikke tidligere har hatt denne typen erfaringer. Tiltakene blir organisert av unge frivillige.

Ansatte fra helsesenteret for papirløse driver oppsøkende arbeid i Oslo.

Ny rapport: Grupper faller utenfor helsevesenet i Europa

“Manglende tilgang på universell helsehjelp setter folkehelsen i fare” sier en rapport utarbeidet av humanitære organisasjoner i Europa som ble sluppet i dag. Helsesenteret for papirløse migranter, som er drevet av Kirkens Bymisjon og Røde Kors, har bidratt til rapporten.