Sporet trenger frivillige til viktig innsats på Oslo S

Det er ikke alle som skal rekke et tog, shoppe eller drikke kaffe på Oslo S. Også mange mennesker som opplever større og mindre livskriser søker hit. Disse menneskene ønsker Kirkens Bymisjon å være tilstede for, men vi trenger frivillige for å klare det.

I vrimmelen av mennesker på landets travleste knutepunkt finnes også mennesker med rusrelaterte utfordringer, dårlig psykisk helse, ensomhet, bostedsløshet og personer med demens. Her er unge som opplever møtet med storbyen spennende, men også utrygt og skremmende.

Frivillige fra 20 år og oppover

Kirkens Bymisjon er tilstedeværelse på Oslo S gjennom tiltaket Sporet. Vi møter mennesker som opplever større og mindre livskriser. Noen ganger kan en samtale være det som skal til, andre ganger er det råd og veiledning, et stille rom eller bistand til kontakt med hjelpeapparatet. Vi tar i mot folk i våre lokaler, og går også oppsøkende på stasjonen.

Nå trenger vi flere trenger frivillige i dette viktige arbeidet, og leter nå etter gode frivillige fra 20 år og oppover.

Er du god å snakke med? Har du lyst og kapasitet til å gi av din tid? Kan du sette av minimum tre timer tre ganger i måneden, og møte mennesker på Oslo S med respekt, rettferdighet og omsorg? Da trenger vi deg!

Vi søker etter frivillige som kan være med kveldstid i ukedager og helger. Du må kunne fremvise politiattest (barneomsorgsattest) uten merknad for å kunne tiltre frivilligvervet.

Du får:

  • Forberedelseskurs.
  • Oppfølging og veiledning
  • Delta i et spennende frivillighetsarbeid

Om dette høres interessant ut, fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat. Ved spørsmål, kontakt oss på telefon 22 17 62 71 eller 468 05 325.

Les også

Norsk Råkk spilte på fest i børsparken

Nabolagsfest for tiende året

- I år fyller festen her i Børsparken 10 år. Så det blir bursdagskake! forteller leder for Møtestedet Kari Gran til jubel fra langbordene.

Coveret til barneboken Bonsai.

Bonsai – en barnebok om døden

Barn er også pårørende når besteforeldre eller andre familiemedlemmer dør. Nå kommer boka som kan åpne samtaler og tanker om døden, også for barna.