Porsgrunn

Vårt mål er å skape en organisasjon som møter mennesker med kjærlighet, respekt og nærvær.

Ved til salgs!

Veden er produsert ved vårt arbeidstiltak. Vi selger 40 liters sekker til 69 kroner. Takk for støtten til vårt arbeid. Kjøpe ved? Send mail til anders@skbat.no eller ring 478 65 488.

Kirkens Bymisjons arbeid i Porsgrunn skal preges av respekt, nestekjærlighet, nærvær, tro og håp. Verdiene våre er grunnlaget for vårt menneske -og samfunnssyn, og kan oppsummeres med et verdig liv for alle. Kirkens Bymisjon skal utføre handlinger i hele Porsgrunn kommune i solidaritet, nestekjærlighet og medmenneskelighet. I alt vårt arbeide håper vi å søke ressurser og muligheter, og bidra til å utløse livsmot og mestringsevne.

Våre samarbeidspartnere i Porsgrunn

Nina Meling Haugen