Tønsberg

Kirkens Bymisjon vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet.

Jul i ei kasse

Det nærmer seg jul og vi i Kirkens Bymisjon er i full gang med å planlegge «Jul i ei kasse». I fjor delte vi ut 170 julekasser med mat, julekos, godteri, gaver og opplevelser til barnefamilier med vedvarende lav inntekt. Denne høsten og vinteren står mange norske husholdninger ovenfor større økonomiske utfordringer enn på lenge, og mange opplever utrygghet. Særlig hardt rammes barnefamilier. Ønsker du å hjelpe oss med å fylle årets julekasser kan du vippse til #586422, merk betalingen med «Jul»

Nå er det vanlige folks tur                                                                                                   

Vi erfarer denne høsten at en helt ny gruppe familier tar kontakt med oss, familier som inntil nå ikke har hatt problemer med økonomien. Dessverre ser det nå ut til i at det er vanlige folks tur til å be om hjelp. Vår visjon er å bidra til at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. I år er dette mer aktuelt enn på lenge, men sammen med våre trofaste samarbeidspartnere tar vi utfordringen, og har som mål å dele ut 300 julekasser i Vestfold. Julen symboliserer for mange lys, håp og varme, i en mørk og kald tid. Med «Jul i ei kasse» ønsker vi å bidra til at barnefamilier i Vestfold også i år skal få en verdig og hyggelig julefeiring.

 Vi trenger hjelp fra næringslivet

Hvert år får vi uvurderlig hjelp fra mange frivillige til pakking og håndtering av disse kassene som gir så mye glede. Men vi er også avhengig av økonomisk støtte for å kunne fylle kassene med mat og gaver. Vi i Kirkens bymisjon har alltid hatt gode støttespillere i næringslivet og når vi i år tar i et ekstra tak håper vi at dere har anledning til å støtte oss med et økonomisk bidrag. Flere bedrifter velger å benytte dette som gave til de ansatte, der man kjøper en julekasse fra hver ansatt til en verdi av 2.500,-.

Er dette noe din bedrift ønsker å bidra med kan dere vippse til #586422 eller benytte kontonr. 9481.11.18014 merk betalingen med «Jul». Dere kan også kontakte:

Anne Guri Amundsen / 47 97 00 43 / anneguri@skbv.no

Kristine E Rydningen / 48 86 81 24 / kristine@skbv.no

Dag Østby / 47 28 75 20 / dag@skbv.no

Eller send en mail til: julieikasse@skbv.no

Kjernen i oppdraget vårt er å være til stede for mennesker som strever, og møte den enkelte med respekt og omsorg.

Møtene mellom den enkelte og våre ansatte og frivillige skal være preget av faglig kompetanse og et personlig engasjement. Engasjement er en drivkraft i arbeidet. Faglig kompetanse gir oss de verktøyene vi trenger for å være til nytte for andre i deres liv og arbeid.