Tønsberg

Kirkens Bymisjon vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet.

Gled en som gruer seg til jul

Hjelp oss å skape Julegleden i Tønsberg 

Vi er takknemlig for at dere bidrar – at dere er rause og stiller opp når våre med-mennesker trenger dere. Tusen takk!  

Nå er snart juletida her. Den fineste, varmeste tida på året. Da vi alle skal søke sammen med våre nærmeste, handle inn julemat og gaver, og avslutte året akkurat sånn som vi alltid har gjort det. Sånn er det i hvert fall meningen at det skal være. På denne tiden i fjor fikk vi se matkøene strekke seg langt ut på gata, og i media møtte vi barnefamilier som fortvilte over strømpriser og for første gang opplevde en høytid i fattigdom. Midt i desember-kulda stod det helt vanlige mennesker, naboer og kolleger, og ba om gratis mat fordi de ikke lenger fikk endene til å møtes. Det sjokkerte Norge. For å møte årets utfordringer enda bedre har vi i Kirkens Bymisjon gått sammen med Røde Kors og Tønsberg Kommune for å etablere «Julegleden 2023», slik at vi bedre kan hjelpe de som gruer seg til jul.

Ved å koordinere mat og gaveutdeling i vår by, sikrer vi at de som trenger hjelp får det, på en mest mulig verdig måte. Vi vet at fattigdom gjør mer enn å tømme kjøleskapet hjemme. Det tapper oss for håp. Det stjeler normalitet, og erstatter det med stress, ensomhet og utenforskap. I år er der flere som har mindre. Derfor ber vi dere om å bli med på årets varmeste dugnad. Dersom dere ønsker å støtte vår juleaksjon i Tønsberg «Julegleden 2023» kan dere benytte:  

 

  • Kontonummer: 7011.05.18127, merkes «Julegleden 2023»  
  • Vipps til #635808 og merk med «Julegleden 2023»  

 

For oss er ikke jobben over når kirkeklokkene ringer inn. Vi møter disse utfordringene hele året og vi trenger gode støttespillere. Ønsker du å innlede et mer langsiktig samarbeid med oss, setter vi stor pris på om du kontakter undertegnende, slik at vi kan møtes for å se hvordan dere kan hjelpe oss med å hjelp flere bedre i 2024. 

 

Med vennlig hilsen 

Kirkens Bymisjon Vestfold 

Dag Østby 

Samfunn og utvikling Kirken Bymisjon Vestfold 

Mobil: 472 87 520 l Mail: dag.ostby@bymisjon.no