Bergen

Kirkens Bymisjon i Bergen jobber for at mennesker i byen vår har et sted der alle føler seg velkommen, med stor takhøyde og plass til både smil og tårer. Gjennom våre mange tiltak gir vi barn og voksne et tilbud som bidrar til økt selvrespekt, fellesskap, håp og glede.

Gode partnerskap som engasjerer og begeistrer

Fana Sparebank: En ny begeistring blant de ansatte

Da byen gjorde seg klar til sykkel-VM i Bergen 2017, ville Fana Sparebank gi en fest til de som kjente seg litt på siden av det hele. En gatefest ble startet på ønsket om et tettere samarbeid med Kirkens Bymisjon.

OBOS: En forlengelse av den ordinære virksomheten

I over ti år har OBOS støttet Kirkens Bymisjons boligrelaterte arbeid. Samarbeidet passer perfekt inn i boligbyggelagets visjon og samfunnsansvar, eller samfunnsengasjement som de selv kaller det.

NorgesGruppen: Samarbeidet er vinn–vinn

Ved å fokusere samarbeidet med Kirkens Bymisjon på mat og måltidsfellesskap, hjelper NorgesGruppen andre samtidig som de kommer nærmere egne målsetninger.

Her er våre samarbeidspartnere i Bergen

Våre partnere i næringslivet bidrar til å skape verdi og engasjement.

Arne Liljedahl Lynngård

arne.lynngard@skbb.no